Annonce:
Annonce:
Dameklubben

Dameklubben

Alle beboere i Andeby har en fritidsinteresse: Rip, Rap og Rup er grønspætter, Anders fisker, onkel Joakim går i milliardærklubben og Andersine er aktiv i Andeby Dameklub.

« Forrige 1 2

Klubben tager også på udflugter, og desværre bliver Anders altid bedt om at være chauffør. Det gider han absolut ikke spilde tid på! I historien "Bøde for lidt" (AA&Co. nr. 35/1986) troede han, at han havde fundet en løsning: Damerne vil ikke køres af en uansvarlig chauffør, så derfor forsøgte han at få en parkeringsbøde med vilje. Det var bare forgæves, for de P-vagter, han mødte, havde enten fri eller var i for godt humør til at give en bøde. Så der var ingen vej uden om for Anders.

Klubben afholder et årligt bal, hvor mænd og kærester inviteres med. Et år gik det dog helt galt: Andersine havde lovet at skaffe en partner til formandens fætter, men hun kunne ikke finde nogen. Derfor måtte Anders klæde sig ud som kvinde og være fætterens partner. Men han spillede sin rolle alt for godt, for alle mændene syntes, at han var så lækker, at de helt glemte deres egne kærester (Jumbobog nr. 297).

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
11 Kommentarer
Anders er da også ret charmerende :-) hi hi
Emil skifter du Emne? :D Eller er i bare misundelige!
Elsker Arild Midthuns tegninger :D
hvad er din ide?
En mandeklub??? Så kan i være med der, for er glad for at være med i Dameklubben (Man for gratis læbromad)
ååårh hvor sødt:D i er jauloux fordi i ikke kan komme med i klubben. men jeg tror ikke i går glip af noget. det virker lidt for hovskisnovski til meee:)))
Lige noget for mig!!! (NOT)

Mandeklubben lyder da meget fornuftigt!
Jeg er en dreng. Kan jeg komme med ;)
jeg er en pige
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Anders og Andersine har efterhånden været kærester i mange år, men det er aldrig blevet til mere end det ? selv om det har været lige ved og næsten.

Annonce:
Annonce:
Luk