Annonce:
Annonce:
Dans

Dans

I Andeby er man vild med dans. Og der er mange muligheder for at dyrke denne interesse: På restauranter, til baller, på danseskoler ? ja selv i Bedstemor Ands lade.

1 2 Næste »

Anders og Andersine går tit i byen for at danse, og om sommeren er der altid lørdagsbal i dansepavillonen i Andeby Park. Desværre tiltrækker ballerne også mange personer, der kun kommer for at pifte af damerne og lave ballade. I historien "Krop skal der til" (AA&Co. nr. 25/1979) beslutter Anders at gå til styrketræning, så han kan klare ballademagerne. Men det er ikke så let, for træneren finder ud af, at Anders faktisk ikke har en eneste muskel i kroppen.I en danseglad by som Andeby bliver der naturligvis afholdt mange dansekonkurrencer. Det er dog et problem, når der skal danses en dans, som Anders ikke kender. I "Datadans" (AA&Co. nr. 44/1975) hjalp Georg Gearløs Anders med at lære at danse boliviansk boolaroo: Han lavede et par briller med en lille mikrofon, som kunne give Anders besked om, hvordan han skulle flytte fødderne. Desværre startede Anders på det forkerte sted på dansegulvet, så han endte i stortrommen i stedet for foran dommerbordet.
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
3 Kommentarer
Hujaa Danse Danse!!!
godt med lidt info.
Jeg ved dog de fleste ting alligevel fordi jeg læser jo jumbobøger! ;)
Men man kan heller ikke huske alt!!! :)(:
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Goerg Gearløs er en super opfinder. Har du en ide - Har Georg en løsning

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

Annonce:
Annonce:
Luk