Annonce:
Annonce:
Den røde flagermus

Den røde flagermus

Superhelten, du ikke ønsker at møde…

Der er superhelte-tema i ugens Anders And & Co (AA&Co. nr. 45), så derfor får du her en historie om en helt særlig superhelt, som vi endnu aldrig har set i de danske Anders And-blade!

Andeby er hjemsted for indtil flere superhelte: Fedtmule forvandler sig til Supermule med sine superjordnødder, Anders har en hemmelig identitet som Stålanden, og Andersine kan blive til Supersine ved hjælp af de ting, som hendes veninde Vips Bravour har opfundet.

Som om det ikke er nok med hele tre superhelte, der beskytter byen, så findes der også en fjerde maskeret helt: Den Røde Flagermus. Han har fået sit navn, fordi han bærer en rød kappe, der kan foldes ud og bruges som flagermusvinger, sådan at han (næsten) kan flyve. Hans typiske fremgangsmåde er at sidde i en affaldsspand og holde øje med omgivelserne. Så snart han ser noget kriminelt, springer han frem og er klar til at gå i aktion.

Det er naturligvis en hemmelighed, hvem der skjuler sig bag masken, men Den Røde Flagermus har det med at skabe en del kaos, når han går i aktion, så det er nok ikke meget forkert at gætte på Fætter Vims. I nogle tilfælde er det svært at afgøre, hvem der får de værste knubs: Forbryderne eller de ofre, som han skal redde.

Den Røde Flagermus blev opfundet i Brasilien, og han har mest optrådt i de brasilianske Disney-blade. Men måske kommer han også en dag til Danmark.

9 Kommentarer
det er fætter vims
det er bare vims fail det der
jeg kunne se med det samme at det var vims begrund af han hue han er den eneste der går med den et sammen traf næppe
Han er ikke svær at genkende
Cornelia1234
Det er fætter Vims. Det kan jeg se på huen.
ja nu når du siger det kan jeg godt se at det helt klart er vims
Glæder mig til han Danmark
så ER det ham
Det er fætter Vims. Det kan jeg se på huen.
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Tags
Mest læste
Annonce:
Luk