Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Didrik Slendriand - Joakims fætter eller halvbror?
Didrik Slendriand - Joakims fætter eller halvbror??

Didrik Slendriand - Joakims fætter eller halvbror??

Hvem er han? Hvor kommer han fra?

1 2 Næste »

Der har det sidste stykke tid hersket tvivl omkring Joakims bror Didrik: Hvem er han, hvor kommer han fra, er han Joakims bror eller fætter, og hvorfor i alverden er han ikke at finde på stamtræet? Og hvor var han i "Her er dit liv, Joakim"?

Didrik dukkede op i Anders And-bladet i 1994. Der var han Anders irriterende onkel, der rejste rundt fra familiemedlem til familiemedlem for at bo hos dem og lade sig beværte. Til Anders' store ærgelse var Didrik helt umulig at komme af med. Selv at krydre hans pandekager ekstra stærkt og fylde badekaret med lakseolie var ikke nok til at få Didrik til at rejse. Men Anders var ikke den eneste der kløede sig i hovedet: Læserne begyndte at undre sig. Hvem var denne Didrik? Han står ikke på stamtræet, og hvordan kan Anders have en onkel som ikke står på stamtræet??

I 1995 dukkede Didrik Slendriand op igen, og da var det Joakim han var en pest og plag for. Anders kaldte ham stadig onkel, mens Joakim kaldte ham "fætter". Nåh! Så Didrik er Joakims fætter? Det ville forklare hvorfor han ikke hører hjemme på stamtræet, og det er forståeligt at Anders kalder ham "onkel". Problem løst!?

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
38 Kommentarer
Eller også kunne forfatterne ikke blive enige. Måske er det bare meningen der skal være lidt mystik om ham :o
cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeg forstår det altså ik var han med i "her er dit liv Joakim" og joakim var da eneste dreng i familien.
.....men det er god infomaion
kender ham ikke men har jo kun læst anders and blade i nutiden og ikke der ved 2000 årene
Til dem som synes de mærkeligt nok har set ham før: I har nok set ham i en AA historie. Vil da mene at det er for dårligt, hvis man aldrig har læst en historie, hvor han er med, for han er da en sjov figur, som passe meget godt ind i det hele.
Såeh..... det er Jakob eller Annibal Von And's dreng? o_o
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk