Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Didrik Slendriand - Joakims fætter eller halvbror?
Didrik Slendriand - Joakims fætter eller halvbror??

Didrik Slendriand - Joakims fætter eller halvbror??

Hvem er han? Hvor kommer han fra?

« Forrige 1 2

Nej, ikke helt. For selv om hele verden troede at Didrik Slendriand var Joakims fætter, kendte Joakim sandheden: Didrik var hans halvbror på hans fars side! I 1998 kunne vi læse at Joakim gik langt for at holde denne hemmelighed skjult for Didrik og med god grund, for da Didrik endelig lærte sandheden at kende i 2000, blev han manipuleret af en slem advokat til at kræve halvdelen af Joakims formue på baggrund af en ældgammel lov. Didrik kunne i sidste ende ikke opfylde kravene i loven, så han rejste videre og lod Joakim have sine penge i fred. Efter dette er Didrik, hver gang han er dukket op i Anders And-bladet, blevet præsenteret som Joakims halvbror.

Så enkelt er det altså: Hele verden, inklusive Didrik, troede indtil år 2000 at Didrik Slendriand var Joakims fætter. Derfor var han ikke en del af søskendeflokken i historierne om Joakims ungdom, og derfor er han ikke med på stamtræet.

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
38 Kommentarer
Sejt!
I en af AA bladene var han med og det var en ret ny en der nassede han sig til en dyr middag på andebys fineste restaurant (og også dyreste) men Joakim var ham en tand for smart så Joakim genså den eneste film han har set for egen betaling og blev gemmenbanket af "moustache klubben" fordi hans falske moustache faldt af og han kom til at vaske op på den fine restaurant men han havde HANDSKER med og det hade Didrik ikke tænkt over
Hmmm, ikke godt å si!!!
Sejt nok. Jeg synes egentlig også at jeg har set ham et eller andet sted før... men hvor?
Mener jeg har set ham før...
Det er nok også fordi at Sleridriand er en Van Horm figur, og Rosa,s stamtræ bygger stortset kun over Barks figurene. Men der er også nogen han selv lavede, og og så fætter Vims.
Første og sovs. Lav en "ugens striber" igen. For freaks sake.
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk