Annonce:
Annonce:
Disney klassiker: Pinocchio

Disney klassiker: Pinocchio

Se Pinocchios ellevilde dans!


Kom i jule-stemning med klip fra de herlige Disney-klassikere. Denne gang er det et klip fra filmen om Pinicchio.

Filmen om Pinocchio er baseret på historien fra bogen med samme navn, og blev den anden i rækken af mange Disney-filmklassikere.

Filmen blev vist i biografen for første gang i 1945, den blev udgivet på VHS i 1985, og kom på DVD i 2009. Sangen "Der er ingen bånd der binder mig" er kendt fra filmen, og herover kan du se Pinocchio hvor han danser for publikum uden båndene som holdt ham fast da han var en dukke.

Se mere om samme emne:
17 Kommentarer
Kan ikke se den!?
yaay Rappefedt :))
!!!!!!!sjovt ha ha ha ha
....
Sjov!

GLÆDELIG JUL!
[quote="Superstian"]Jeg elsker Pinicchios dans. Den får mig, ligesom Frederik_Von_Andersen, til at tænke på disneys juleshow. Det ser jeg hver juleaften, imens vi spiser julegodter :) Og så kan jeg godt lide alle de hyggelige sange der også er med. Især: ''Når du ser et stjerneskud''. :)Kan også godt lide den sang :D
Jeg elsker Pinicchios dans. Den får mig, ligesom Frederik_Von_Andersen, til at tænke på disneys juleshow. Det ser jeg hver juleaften, imens vi spiser julegodter :) Og så kan jeg godt lide alle de hyggelige sange der også er med. Især: ''Når du ser et stjerneskud''. :)
ja ham pinoklog er lidt dørlig til at danse
Pinocchio er SÅ sød synes jeg!
Herligt!
Kommer altid til at tænke på juleaftensdags-stemningen: Flæskestegen er i ovnen (hos mig spiser vi ikke and, pga. Donaldistiske grunde xD) og gaverne bliver slæbt frem og tilbage, imens man sidder og ser disneys juleshow..
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk