Annonce:
Annonce:
Don Rosa er i Danmark

Don Rosa er i Danmark

Se, hvilke godter ugens blad byder på ...

I dag udkommer et helt særligt nummer af Anders And-bladet. Man kan nemlig opleve den legendariske andetegner Don Rosa i andeficeret udgave.

Historien "Et hot møde" udspiller sig tilmed i København, som Joakim von And er rejst til for at møde tegneren.

Don Rosa er desuden stor chilielsker, og bladet byder også på anmeldelser af hans chilier – forfattet af Danmarks største entusiast på området, Chili Klaus.

Ps. Du kan desuden møde Don Rosa ansigt til ansigt i weekenden, når han gæster tegneseriefestivalen Art Bubble, der i år afholdes i Rundetårn. Læs mere her

Anders og ungerne er taget på regnskovssafari, men Anders er ikke meget for at komme i tæt kontakt med den vilde natur. De tre grønspætter er dog ellevilde efter af udforske regnskoven og opdage nye dyrearter. Dette giver Anders en idé i historien "Udforskning i regnskoven".

Det er fredag den 13., og normalt er denne dag fyldt med uheld for Anders. Men Rip, Rap og Rup gør hvad de kan for at skåne deres stakkels onkel mod alskens ulykker. Fornuftigt, eller ej? Find ud det i historien "Fredag den 13."

Frøken Rappesen har heldet med sig i quizprogrammet Quiz og kontanter. Det er dog ikke uden problemer at være millionær, hvilket frøken Rappesen erfarer i "Millionærsekretær".

Der er middelaldermarked i Andeby, og familien And kommer udklædt til den helt store guldmedalje. Men Anders' kostume viser sig at have visse ulemper i "And på dåse".

En række mystiske, sporløse tyverier i Andeby volder Striks problemer, og Mickey bliver derfor tilkaldt for at løse mysteriet. Men den lille mus er måske alligevel kommet ud, hvor han ikke kan bunde i første del af historien "Sort Sol".

Alt det og meget mere kan du læse i ugens Anders And & Co.

God fornøjelse :)

12 Kommentarer
HVORDAN FÅR MAN ET PROFILBILLEDE ?
<p><br data-mce-bogus="1"></p>
Godt blad :D Men det er noget værre noget, at jeg købte det, for nu bliver jeg også nødt til at købe næste uges blad, så jeg kan få afslutningen på den fortsatte historie :P
DET er et rigtig godt blad :D Desværre er historien med Don Rosa meget kort.
Glæder mig til at læse det blad :D
Den_Glade_And
Hvad er DRSV?
Don Rosa Samlede Værker. 3 bind med i alt 9 bøger. Se: http://www.andeby.dk/artikler/god-nyt-til-alle-don-rosa-fans/
Har den der hjemme, men ikke er blevet læst:)
Hvad er DRSV?
12-11-2015 19:48 (Kommentar redigeret: 12-11-2015 19:49) · Svar
Jeg skal ind og ha' fået mine DRSV signeret
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk