Annonce:
Annonce:
Don Rosa om Arild Midthun

Don Rosa om Arild Midthun

Don er fuld af beundring for Arild. Her ser du grundene.

I anledning Don Rosas 60-årsdag har han været gæsteredaktør for Anders And & Co. nr. 25. Det var ham der valgte historien "En modig And", skrevet af Knut Nærum og illustreret af Arild Midthun, til dette blad. Don er nemlig fuld af beundring for Arild.

Tegnefærdighed
Jeg har beundret Arild siden jeg første gang mødte ham for ikke så mange år siden. For det første er han en meget bedre serietegner end mig! Ja, jeg ved at mange af jer godt kan lide mine historier - jeg indrømmer at det virker som om jeg godt kan finde ud af at underholde Anders-fans. Men denne uforklarlige evne skyldes overhovedet ikke min "udsøgte tegnestil", som enhver art director eller ægte kunstner ved. Jeg skjuler ganske enkelt mit manglende tegnetalent ved at drukne samtlige billeder i en overdådig detljerigdom! Hvis jeg kunne tegne lige så godt som Arild, ville jeg have været i stand til at have arbejdet med meget mindre tusch!

Arbejdet med Mad Magazine
For det andet plejede han at arbejde for den norske udgave af Mad Magazine. De blade som jeg som dreng bedst kunne lide i min søsters samling, var Barks-serien og Mad Magazine. Jeg gætter på at dette er et aspekt ved mine tegninger, som en art director måske ikke er helt vild med, men som morer læserne - mine tegninger og humor har mere tilfælles med den sære og alt andet end søde humor i Mad end i Disney-serierne. Hvis jeg ikke var faldetover mit drømmejob med at lave Onkel Joakim-historier, ville jeg gerne have arbejdet for Mad, ligesom Arild gjorde engang.

God med børn
Desuden har jeg set Arild på tegneseriefestivaler og ved hvordan han kan kommunikere med børn! For mig er børn et mysterium..... Det eneste barn jeg nogensinde har kendt, er det jeg har indeni. Jeg ville ønske jeg havde Arild's evne til at holde på at få opmærksomheden i et rum fyldt af unge serie-fans, som jeg har set ham gøre, mens han begejstrer dem med vitser og tegninger.

Hårfin
Og oveni hatten er fyren jo så pæn! Med det frodige hår. Nå ja, *tisk*, en gang havde jeg endnu mere hår end han. Og mit var skinnende rødt! Hah! (Jeg kan bevise det - jeg har stadig lidt af det i en skuffe et eller andet sted. Vent, ikke gå, jeg henter det lige...)

Til sidst: På min tresårsdag kan jeg ikke andet end beundre Arild fordi han er tretten år YNGRE end mig! Min største ambition er en dag - ligesom Arild - at blive tretten år ynge en jeg er. Måske til og med femten.

Don Rosa

Se mere om samme emne:
16 Kommentarer
Der var mange stavefejl !
don rosa er helt klart min yndlings tegner men arild er min nest yndlinsk tegner.

Ps. det er ikke kun tegne måden der gør don rosa til min yndligs tegner men ogse di gode historier og den humøristiske sans han har.

Ps. han siger han skjuler sin "dårlige tegne måde" med at overvalde de med detaljer, det første der gør don så god er nemlig det med detaljer.
[quote="Angus_And"]Arild er en rigtig god tegner!
Han er en af mine yndlingstegnere.-------------------------------------------------------------
Samme her :D
kan lide begge tegnere især don rosa :P
Don rosa er min ynlings tegner :D. Men arild er også god
Man skulle tro at de ikke havde andre nyheder end dem her:b
Jeg elsker når de gør den slags når jeg ikke har købt bladet... Men i denne uge har jeg, og nu føler jeg mig lidt snydt, for det er snart kun historierne jeg ikke har fået på hjemmesiden...
Det her handler jo om begge mine ynglings tegnere!:D Men ja, irriterende at det er det samme som i bladet! Det har de ***** i lang tid!
er enig med maria1000
Don Rosa er langt over Arild. Både hvad angår selve ænderne og Don Rosas kendetegn, detaljerne. Don Rosa siger selv, at han skjuler sin manglende tegneevne ved at proppe tegningenerne med detaljer, men også ænderne laver han langt bedre end nogen anden.

Ingen kan, i mit hoved, overhovedet NÆRME sig Don Rosa.

P.S. Lidt irriterende det er det samme som det i bladet.
Er stolt av å være norks når jeg leser dette. :) Arild Midthun FTW!

propaganda: Skjerp deg! Slutt med den idiotiske spammingen!
Arild er en rigtig god tegner. :-)
ja, men jeg synes Don er bedre:)
Arild er også en god tegner! :D
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk