Annonce:
Annonce:
Egmont forbyder bare ender i Andeby

Egmont forbyder bare ender i Andeby

Vi foretager ændringer efter stor efterspørgsel fra bekymrede forældre

Anders And & Co. har glædet mange generationer af danskere med sine historier om ænderne i Andeby. Nu bliver der sat en stopper for de letpåklædte ender på ænderne.

De sidste år har Egmont Serieforlaget ugentligt fået henvendelser fra bekymrede forældre som er meget nervøse for hvad eksponeringen af nøgenhed kan gøre ved små børn.
Klageomfanget har været størst i de skandinaviske lande og hos tyske Egmont Ehapa Verlag GmbH. Egmont International i Danmark har derfor set sig nødsaget til at foretage drastiske ændringer i Andeby. Afgørelsen kom som resultat af en forbrugerklage, hvortil forbrugerklagenævnet bl.a. udtalte:


- Små børn er svært påvirkelige i forhold til tegneserier med stærke farver, enkle figurer og sjove dyreskikkelser. Vi frygter hvad en sådan eksponering af nøgenhed kan gøre ved børnenes udvikling på sigt og ved deres forhold til nøgenhed, specielt fordi Anders And er så populær hos børn helt ned i 3-4 års alderen”.

Egmonts egen tegneseriefabrik ECC (Egmont Creative Center ), som udvikler manuskripter og tegner bl.a. Anders And & Co, er blevet pålagt nye strenge retningslinjer. - ECC er blevet pålagt at dække de nedre partier af ænderne til i tiden fremover, fortæller Anders And-redaktør Katja Haargaard. - Dette rammer ikke bare Anders, ungerne, onkel Joakim og Højben, men også Andersine, Bedstemor And, Kylle, Pylle og Rylle og mange andres kjolelængde. Redaktøren tilføjer: - Det er selvfølgelig vældig trisk, da Anders And & Co. har en stor plads i den danske befolknings hjerter og vi ønsker meget nødigt at ændre på disse traditionsrige figurer. Men vi har stor forståelse og respekt for at Egmont International foretager disse tiltag for at værne om børnene. ECC er allerede i gang med at udvikle en tøjplan, der skal løse denne udfordring.


De første skitser er klar. Hvilke benklæder synes du passer bedst til Anders?

Se mere om samme emne:
45 Kommentarer
[quote="admin"]RANSLIRPA!!!!!!!!!!!!!!Aprilsnar bagfra!!!! Hurra! Tak for lettelsen!!!
Og han havde også bar ende i seneste blad!
hvis det ikke er en aprilsnar så er det JEG DØR OG BEGÅR SELVMORD!!!!!!!

det er bare sodan noget
@€$€{][{]{}{$€€[{[$€€€{€]}}{$€£@@££{[][{€$£€{[]}|}][{€$£@|{£$€@££[[}{]{}{€@@@$€{[]]||][{€@£$€{[}][{€$€{[]}}][{€!"#¤&/()=??=)(/&%¤#"!"#¤%&/=?`(%¤%"¤%()£@{[]|€~~\asdfm;oi**^_:;;_;:_`?"!"#¤%&/()=?`?=)(/&%#/()=32453 vis det ikke er en aprilsnar

men vis det ikke var en aprilsna ufff SÅ går mit kød langsomt op i røg og seg smelter og mit hovede skrumper og så springer det i lufte KABOOOOM!!!!!!!!!!
håber det er aprilsnar ellers bliver jeg sur
haha, så var det en aprilsnar! :P
Forhåbenligt kun aprilsnar.
Ellers er det godt nok overdrevet.
RANSLIRPA!!!!!!!!!!!!!!
Rimelig kedelig aprilsnar.
[quote="jra"]hvis ikke det er en aprilsnar så...DØR JEG JEG BEGÅR SELVMORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sådan noget er bare noget #€%&%@*****#"€%##&§~~~¨¨¨¨¨^^^#&€%#&#€"#€&%€#%#™™™¶[]?][][]][¶™8£§“™£°™[™[]™¶[]??§8™[™[¶[]?¶£¡“?¡ ja hvis det er rigtigt så må børn ikke komme i zoologisk have fordi at dyrene jo ikke har noget tøj på det er en aprilsnar men hvis IKKE aadrghh
mit liv jeg går langsomt op i røg jeg smelter jeg springer i luften mit hoved skrumper jeg jeg jeg jeg ffcccs drsdsdrsdrsdrrrdsssd KAAAAABUUUM kraeaeaek
hvis ikke det er en aprilsnar så...DØR JEG JEG BEGÅR SELVMORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sådan noget er bare noget #€%&%@*****#"€%##&§~~~¨¨¨¨¨^^^#&€%#&#€"#€&%€#%#™™™¶[]?][][]][¶™8£§“™£°™[™[]™¶[]??§8™[™[¶[]?¶£¡“?¡
Det kan godt være det er rigtigt
Det har bare at være en aprilsnar!!! Meen, det er det sikkert også :D
Annoying orange på YouTube lavede også en skrækkelig god aprilsnar :D
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk