Annonce:
Annonce:
Egmont søger Anders And-fans

Egmont søger Anders And-fans

Vi skal til at lave vores Anders And PLUS app endnu sjovere, end den er i forvejen, og det vil vi gøre sammen med de børn, som elsker Anders And allermest – nemlig hans fans.

Vores designer vil vise og fortælle, hvad han forestiller sig, appen skal indeholde fremover. Forvent et sjovt møde, hvor du sammen med en gruppe andre Anders And-fans, vil være med til at bestemme appens fremtid! Og husk, det er ikke nødvendigt at kende Anders And PLUS appen i forvejen.

Møderne foregår i København K d. 5. og 6. marts fra kl. 17 - 19, så hvis du har mulighed for at komme en af de to dage, vil vi meget gerne høre fra dig senest fredag 28/2. Der vil være snacks, sandwiches og en Anders And godtepose til alle deltagere.

Hvis du er interesseret, så bed venligst en af dine forældre kontakte tine.bjoerneboe@egmont.dk og oplys navn, kontaktinfo, alder, køn og hvilken dato der passer dig bedst.

Rappe hilsner,

Michael König
Designer af Anders And PLUS appen

20 Kommentarer
Øvvvvvv bøøøvvv skal til fødselsdag der plus bor ikke i København );
Årh, det vil jeg enormt gerne! Desværre er det inde i København... :/
Vil TOTAL gerne med til Anders and møde, lyder total sjovt. Vil straks prøve at finde ud af om jeg kan komme med. :D
Lyder godt, men bor ikke i København!
Der har desværre været indsat en forkert kontaktmail i artiklen. Den er rettet nu, og du kan også se den her, hvis du skulle være i tvivl: tine.bjoerneboe@egmont.dk
Annonce:
10
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk