Annonce:
Annonce:
Story board Story board

En Anders And App bliver skabt.

Ud over Anders And & co., Jumbobøger, Anders And ekstra, Anders And Junior, Andeby.dk, Anders And & co på Facebook, Andebynews på You Tube og på Instagram - så laver vi også Anders And apps.

Når nogen finder på en ide til en app, så undersøger man først om den findes i forvejen. Hvis den ikke gør det, så går man i gang med at finde på indholdet. Hvad er sjovt? Hvad gider man at spille, læse og lege med, når man har en app. Når man først har en ide om det, bliver der udviklet spil, historier etc.

Så skal man finde ud af hvordan skal spillene se ud og hvad man skal gøre i dem. Hvad skal historierne handle om og hvordan skal man læse dem eller høre dem? For at få et overblik laver man blandt andet et storyboard, som du kan se på billedet ovenfor.

Når storyboardet er på plads bliver der programmeret og tegningerne bliver tegnet rigtigt, som i eksemplet med Anders And, der får en ide nedenfor. Der bliver indtalt historier, og lavet lyde der passer til app'en. Derefter skal det hele sættes sammen og testes igennem til alle de forskellige devices den skal virke på. Der er forskel på, om den skal virke på en iPad eller en iPhone og endnu større forskel om den skal virke på Android eller iOs. Når alt det er overstået, skal app'en godkendes af Apple eller Google Play. Når de har godkendt app'en, så kan du downloade din app.

Idéen og konceptet er det vigtigste og det sværeste. Fordi der findes millioner af gode apps i forvejen. For Egmont Kids Media er det også vigtigt at spørge børn til råds undervejs, så man sikre sig, at de synes det er sjovt og forståeligt.

Det tager lang tid at lave en app, da der er rigtig mange forskellige mennesker involveret. 

Anders And Junior app'en tog 1800 mandetimer at lave. Det vil sige, når man lægger alle de timer sammen som forskellige personer, der har arbejdet på app'en har brugt, så er det 1800 timer. Det vil svare nogenlunde til, at hvis et barn begynder i skole i 0-klasse og arbejdede hver dag uden sommerferie, så ville projektet være færdig halvvejs inde i 2-klasse. VILDT, ikke!?

De mennesker som har været med til at lave app'en er:

  • Designer
  • Projektleder
  • Grafiker
  • Lyd designer
  • Speaker
  • Lydtekniker
  • Animator
  • Forfater
  • Disney tegner
  • Disney redaktør

Hvad ville du helst være?

 

 Hvad skal der læses op?

Og Anders And får en god ide. Den startede med at se sådan her ud. 

Og han endte med at se sådan ud, da tegningen først blev tegnet færdig.

8 Kommentarer
I finder app'en ved at bruge et af disse link: https://itunes.apple.com/dk/app/anders-and-junior/id6047176?mt=8

eller

http://dk.egmontapps.com/apps/?id=50
17-09-2013 09:11 (Kommentar redigeret: 17-09-2013 09:13) · Svar
Lykkemønt_And
Lykkemønt_And
Feeedt!! :D
Kan bare ikke finde andre apps end Lykkemønten?!
søg på Anders And junior.
Nu ved jeg ikke helt hvad det er i mener med den app, om medlemmerne selv kan bestemme hvad man selv vil spille osv., er det rigtigt? For jeg har en app, og det spil spiller jeg hver eneste dag og selvføglig også andre apps, men det kunne være sjovt og at have sådan en app med anders and :D
Lykkemønt_And
Lykkemønt_And
Feeedt!! :D
Kan bare ikke finde andre apps end Lykkemønten?!
Du skal skrive anders and & co. Eller bare disney
Lykkemønt_And
Feeedt!! :D
Kan bare ikke finde andre apps end Lykkemønten?!
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk