Annonce:
Annonce:
En julefortælling

En julefortælling

Læs en sød lille julehistorie her

« Forrige 1 2 3 4 Næste »

“Hvad skal vi gøre?” sagde Minnie på randen af gråd.
“Ingen verdens ting,” sagde en hyggelig rungende stemme henne fra pejsen, og der kom julenissen ned gennem skorstenen med sin røde hue og lange røde kappe.
Han havde froststjerner i det hvide skæg, og øjnene var blå og venlige. Hans latter buldrede i skægget da Minnie fortalte om drengenes brev. Og så sagde han: “Det var rigtig godt de satte det brev på døren, ellers havde de stakkels fattige børn ikke fået nogen julelækkerier. Og der er en anden grund til at det var godt. Forstår i, jeg har en meget tung iskage med fra Vinterland. Der er nok til alle gæsterne og mere til. Men spis den før den smelter." Derpå halede han en kæmpestor æske frem med rødt silkebånd om.
Lige idet kom gæsterne, så julemanden var alene i spisestuen et øjeblik. Og det var lige præcis det han gerne ville. Han tog et hav a gaver op af sin sæk, og stablede dem rundt om juletræet. Og til sidst stablede han to ekstra høje bunker op, en til Mik og en til Mak. Og på toppen af hver bunke lagde han en seddel med deres navne på.

« Forrige 1 2 3 4 Næste »
Se mere om samme emne:
19 Kommentarer
Har du lyst til at vinde en gave til 1500 andebykroner uden at gøre særlig meget! Selvfølgelig vil du det! Du kan deltage på dette link: http://goo.gl/85cLL5
God Historie! Julemirakler som sikkert ikke ville ske her i virkeligheden....Men god historie alligevel!
Rigtig god historie!!!
den er rigtig god! men det havde været bedst i tegneserie
fedt og godt jul og et dejligt nytt år
Den er god! :-D

GLÆDELIG JUL!
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk