Annonce:
Annonce:
Er du klar til Voice Junior?

Er du klar til Voice Junior?

Mød dommerne Oh And, Joey Måge og Wafunding i ugens Anders And & Co.

Tænk sig, hvis Rip, Rap og Rup kunne synge som Rasmus Tvebak? Det kan de bestemt ikke, men det tror Anders, de kan, og han tilmelder dem derfor Noise Junior, hvor de tre coaches, Wafunding, Oh And og Joey Måge får sig noget af en overraskelse. Og hvordan reagerer værterne, Mikkel Stryger og Amelia Støj, når ungerne begynder at bræge løs? Få svaret i den direkte sending fra Noise Junior i ugens Anders And & Co.

Det er på lørdag, at det igen går løs med det RIGTIGE Voice Junior, og NEJ, selv om Rip, Rap og Rup prøver at stille op i det tilsvarende Noise Junior i ugens Anders And-blad, så kommer vi ikke til at opleve dem synge Rasmus Seebach-sange i fjernsynet.

Det er tredje gang, at der skal findes en vinder i talentshowet for unge sangere mellem 8 og 14 år, og igen i år er det Wafande, Oh Land og Joey Moe, som er coaches, mens Mikkel Kryger og Amelia Høy styrer løjerne foran kameraet. Men hey, minder de tre coaches ikke om Wafunding, Oh And og Joey Måge fra denne uges historie om Noise Junior? Hmm ...

På lørdag går det løs med de første udvælgelser, og efter tre uger skulle de tre coaches gerne have deltagere nok til at kunne sammensætte deres hold til liveudsendelserne. Hvem vinder i år? Ja, det bliver i hvert fald ikke Rip, Rap og
Rup, det skulle være ret sikkert, men der er masser af talent i Danmark, som helt sikkert vil gøre alt for at synge sig til tops.

6 Kommentarer
Er det her ikke for tidligt ude!

Altså jeg har ikke fået bladet endnu
Har læst historien
Det lyder spænende :-)
Oh And? Og hun er ikke engang en and! Kikset! Men jeg glæder med til showet! Altså det rigtige!
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk