Annonce:
Annonce:
Er du nærig?

Er du nærig?

- eller sparsommelig på den fede måde?

Er du nærig eller bare påholdende på den gode måde? Hvad synes du selv - og hvad synes dine venner? Tag testen, hvis du ikke kender svaret!

Her taler Johannes Nymark og Maria Lucie om deres forhold til penge.


Prøv nærighedstesten!

Onkel Joakims nærigvafler

Trænger du til flere penge? Læs her hvordan du bliver rig!

Hvad ved du egentlig om penge? Tjek din viden her!

Guldkorn fra et gniernæb: Læs onkel Joakims visdomsord her!

Se mere om samme emne:
8 Kommentarer
Meget p.t har jeg lige fundet ud af at danseren, Silas Holst, som i måske kender fra Vild med dans, er kæreste med Johannes Nymark som er i videoen og i AA-bladet ;-)
sunset boullevard er mucho bedre! og sundere! og lækrere! og mere nylavet! (ikke bare frosset ned, og tøet op igen, som på Mcdonalds!) og meget roligere! (ikke bare: "hej, kan jeg lige få en portion dobbelt fries, med ekstra big-mac, og burger-sovs!", som på McDonalds, og så hænger der heller ikke den der vamle, klamme friture-lugt over alt i lokalet!) det var så min mening om det der lor*t de kalder McDonalds
jeg er da ikke nærig! den snyder! ...og den eneste grund til at jeg blev nærig var på grund af at jeg svarede den biligste af løsningerne til det der McDonalds-spørgesmål. McDonalds er noget evigt p_i*s, og derfor ville jeg aligevel bare have smidt l*o_r*t_e*t væk, og taget hjem og spist!!
Du er hverken nærig eller over gavmild. Måske er du i god balance? hvis du blev millioner så skulle du heller samle flere flasker ind!

Jep det passer mig meget godt! xD
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk