Annonce:
Annonce:
Eventyrlig helt

Eventyrlig helt

Anders har det hårdt! Onkel Joakim er en slavepisker af værste skuffe, og for Andersine er han bare luft...

... Hvis han bare kunne være lidt sejere! Da Anders falder over "Dimensionskløveren" hos Georg Gearløs, hvirvles han pludselig ind i en lidt for ægte eventyrfortælling med både monstre, riddere og hjælpeløse prinsesser, hvor han får chancen for at vise sit værd! Mon Anders bliver helt for en dag i historien "En andens helt"? Følg med i ugens blad.

Vi bliver lidt ved Georgs skøre opfindelser. For hele Andebys opfinder nr. 1 har det med at komme for sent til sine aftaler! Gearløs har naturligvis selv en løsning på dette problem, og vupti, Genvejsskoen er opfundet! Men er de nu så smarte, som man skulle tro?

I ugens blad kan du kan også  glæde dig til et godt naboskænderi mellem Anders og Knarhvorn, der denne gang ryger i totterne på hinanden over, hvem der mon er mest berømt! Men er det nu også så fedt at være berømt? Få svaret i "Berømt".

Der er også blevet plads til en god gammel super spændende klassiker i ugens blad. Mickey og Fedtmule er taget på fisketur i Tabascobugten, men ikke alt er, som Mickey husker det. Stedet ligger næsten øde hen og Mickeys onkel Tobias er hårdt trængt op i en krog. Hvad er der dog sket på stedet, og kan Mickey og Fedtmule hjælpe de stakkels indbyggere i Tabascobugten? Tag hul på mysteriet i første del af histrorien "Sørøverne i Tabascobugten"!

Vi læses ved i Anders And & Co. nr. 37, der er på gaden i dag :-)

3 Kommentarer
Jeg ville helt vildt gerne ha' en af hans marvel historier.
Endelig noget fra Carlos Mota
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk