Annonce:
Annonce:
Få et klassesæt til din klasse ...

Få et klassesæt til din klasse ...

... i an(d)ledningen af Mickeys fødselsdag

I anledningen af Mickey Mouses 90 års fødselsdag udlodder Egmont Publishing A/S 200 klassesæt af hver af de tre store Anders And-titler; Anders And Junior, Anders And & Co. og Jumbobogen.

En omfattende MEGAFON-undersøgelse udarbejdet i efteråret 2015 for Egmont Publishing A/S konkluderer, at læsning af Anders And forbedrer børns læseevner og har positiv effekt på deres lyst til at læse.

Derfor tilbød vi i 2015 at uddele 20 klassesæt af hver af vores tre Andeby-titler til de skoler, der var interesseret. Interessen viste sig at være LANGT større, end vi kunne have drømt om! Så i 2016 besluttede vi at uddele 200 klassesæt af HVER titel. Det samme vil vi gerne gøre i år, nu hvor Mickey Mouse fylder rundt.

Anders And Junior har især vist sig at være en god hjælp for de begyndende læsere. Gennem enkle tegneserier og korte tekster introduceres børnene til tegneserieuniverset og læsning generelt. Anders And Junior indeholder ligeledes mange opgaver og aktivitetssider, så den begyndende læser kan opnå indlæring gennem forskellige visuelle øvelser. Det har især været populært blandt eleverne i førsteklasserne, der skal i gang med læsningen. Hvor Anders And & Co. og Jumbobog har været populært i 2.- 4. klasse.

I samarbejde med konsulent Sabine Birch Larsen har vi udarbejdet en læsevejledning, som kan bruges til inspiration sammen med klassesættet. Læsevejledningen udsendes sammen med bladene/bøgerne.

Hvis du er dansklærer og ønsker et klassesæt til din klasse, så skriv navn, navn på skolen samt adresse + klassens navn til: skole@egmont.com og få mulighed for at få et klassesæt.

Det er FØRST TIL MØLLE. Vi udsender efterfølgende et link til et anonymt spørgeskema, som kan gøre os klogere på skolernes behov til fremtiden.

Bladene/bøgerne leveres på skolerne i starten af januar 2019.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk