Annonce:
Annonce:
Få et klassesæt

Få et klassesæt

i an(d)ledningen af Anders Ands fødselsdag

I anledningen af Anders Ands fødselsdag udlodder Egmont Publishing A/S 200 stk. klassesæt af hver af de tre store Anders And titler; Anders And Junior, Anders And & Co. og Jumbobogen. Aktiviteten bliver en årlig begivenhed i anledningen af Andens årsdag d. 9. juni og er tænkt som hjælp til underholdende læsning i folkeskolerne.

En omfattende MEGAFON undersøgelse udarbejdet i efteråret 2015 for Egmont Publishing A/S konkluderer, at læsning af Anders And forbedrer børns læseevner og har positiv effekt på deres lyst til at læse. Det vil Anders And-redaktionen gerne støtte op om og udlodder derfor efter ”først til mølle” princippet 3 x 200 klassesæt. 

Hvor de fleste børn kender det traditionsrige Anders And & Co.-blad og Jumbobogen med sjove historier om den uheldige anti-helt er Anders And Junior en lidt nyere spiller i Andeby. Anders And Junior er en serie af 24 udgivelser målrettet de børn, der er ved at lære at læse. Gennem enkle tegneserier og korte tekster og ordlyde introduceres børnene til tegneserieuniverset og læsning generelt. Anders And Junior indeholder ligeledes mange opgaver og aktivitetssider, så den begyndende læser kan opnå indlæring gennem forskellige visuelle øvelser.

Anders And har fødselsdag 9. juni og dansklærere over hele landet kan skrive deres navn, navn på skolen samt adresse til: gustav.christiansen@egmont.com og få mulighed for at få et af de tre klassesæt til netop deres klasse.

Se mere om samme emne:
1 Kommentarer
det lyder,seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejt.

og,cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.
Annonce:
131
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk