Annonce:
Annonce:
Fængslende opgave

Fængslende opgave

Kan du løse gåden?

Sorteper og Lusk sidder indespærret i en fængselscelle. Der er et ulåst vindue højt opp i cellen. Men selv om de står på sengen eller på hinanden kan de ikke nå op til vinduet. de bestemmer sig defor for at grave en tunnel ud i friheden, men giver op da det tager alt for lang tid. Pludselig finder Sorteper ud af hvordan de skal komme ud.

Hvad er planen?

Se mere om samme emne:
35 Kommentarer
[quote="rip_rap_rub1"]Planen er: De stiller sig BÅDE oven på sengen og på hindanden på den måde vil de kunne nå vinduet og slippe væk :) nej det er de ligger jordet i en bunke OG står oven på hinanden kan de komme ud ( har læst den i anders and blad )
Stil sengen på højkant og derefter stille sig oven på hinanden oven på den.
De bruger den jord fra tunelden så de kan komme op til vinduet
nemt! de tager jordet fra hullet og lægger det nede for vinduet går op på jordet og stiller sig oven på hinanden
Nemt de bruger den jordbunke de lavede da de forsøgte at grave tunelen
Sorteper tager al den jord de har gravet op og så stiller han sig på Lusk som står oven på jordbunken og så kommer de ud
[quote="alexandernoah"]NEM.... SVAR ER AT DE BRUGER JORDEN TIL AT LAVE EN STOR JORDBUNKE TIL AT KOMME UD! (HAR LÆST DEN I ET GAMELT ANDERS AND BLAD)Jeg havde også regnet den ud.
Ej altså... det skulle jeg lige til at sige!
NEM.... SVAR ER AT DE BRUGER JORDEN TIL AT LAVE EN STOR JORDBUNKE TIL AT KOMME UD! (HAR LÆST DEN I ET GAMELT ANDERS AND BLAD)
Det samme som Paaskeanden
stå på sengen og på hinanden så kan de sikkert godt nå vinduet.
Planen er som følger: De stiller sengen på højkant under vinduet, kravler op på sengen mens de står oven på hinanden, saver tremmerne over og "VUPS" er de ude :)
enig med de andre


enig med de andre
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk