Annonce:
Annonce:
Find detektivhatten og luppen frem...

Find detektivhatten og luppen frem...

...for der er et kriminelt godt skurke- og krimitillæg i Anders And & Co. nr. 28!

Mangler du spændende sommerlæsning, så er Anders And & Co. nr. 28 løsningen. For denne uge følger der et helt specielt sommertillæg med bladet, hvor du får masser af nervepirrende skurke- og krimihistorier!

Og der er rigeligt til de små grå, så din hjerne ikke går helt i stå i sommerferien. For vi har fyldt tillægget med en masse Du Gådeste, som du kan bryde hjernen med, mens du ligger og daser i hængekøjen.

Meget meget mere
Derudover får du selvfølgelig også masser af fremragende historier i bladet. Du kan bl.a. læse om Anders og Andersines tur til VM-finalen i fodbold i Brasilien i historien "Fodbold og kærlighed"! Bliver det romantisk eller er Anders mon mere til sambabold med vennerne?

Er du ikke den store fodboldfan så fortvivl ej, for bladet byder også på første del af den vildt spændende og mystiske Marco Rota-historie om "Anden, der blev mindre", hvor Anders ved et uheld kommer i karambolage med nogle voodookugler fra Obanga!

Anders bliver ramt af mystisk heksekunst, og familien And må fluks begive sig på en ekspedition til Obanga for at redde stakkels Anders! Find ud af hvilke mystiske og farlige oplevelser, der venter ænderne i det dystre Wadamiland i ugens blad, der er på gaden i dag.

4 Kommentarer
DonaldBigFan123,
Har Danmark Fantonald-historie? :)
Ja, dem har vi mange af. På dansk hedder Fantonald "Stålanden" :)
Glæder mig til afslutningen på anden der blev mindre..
Har Danmark Fantonald-historie? :)
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk