Annonce:
Annonce:
Flemming Andersen

Flemming Andersen

Den danske tegner Flemming Andersen (født i 1968) er blevet kendt og populær på grund af sine lange historier, som han tegner på italiensk.

1 2 Næste »

Allerede da Flemming gik i skole, vidste han, at han ville være professionel tegner. Han regnede med, at den eneste måde at få opfyldt det ønske, var at søge job hos et reklamebureau. Men så hørte han, at Egmont manglede en tegner. Han pakkede sine bedste tegninger sammen, tog dem med til redaktion – og blev ansat. Det var i 1991.De første par år brugte Flemming på at lære faget. Han skrev og tegnede korte historier til Anders And-bladet. Men i 1993 kom hans første lange historie "Panik i Pyramiden" på 42 sider (jumbobog nr. 147). På det tidspunkt var han stadig i gang med at udvikle sin tegnestil. Hvis man kigger godt efter, kan man næsten se, at der er forskelle mellem, hvordan figurerne er tegnet i begyndelsen og i slutningen af historien.
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
16 Kommentarer
[quote="AndastasiaAnd"]Har mødt ham! Han er totalt nice. Fik hans autograf :)
_______________________________________________________________________---

har også mødt ham og har fået anders and onkel joakim fedtmule og mini mousemed hans autograf har også snakket med ham
Jeg synes det er fedt! har også læst nogen af hans histore! :-D han er faktisk god!
[quote="hellevad"][quote="Sander_And"]Hey, bladet i bagrunden findes altså ikke!
Jo, tror da at den var forside i 2005, eller sådan noget...---------
måske er det norsk eller svensk?
Har mødt ham! Han er totalt nice. Fik hans autograf :)
Fedt, så er det i morgen han kommer til disney store. Glæder mig som et lille barn! (måske også fordi jeg er et barn :P)
Vidste det meste, da jeg har lavet en opgave om ham engang :P
[quote="Sander_And"]Hey, bladet i bagrunden findes altså ikke!
Jo, tror da at den var forside i 2005, eller sådan noget...
Hey, bladet i bagrunden findes altså ikke!
vidste ikke så meget om ham så god viden! xP
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Joakim von And er den rigeste and i verden

  • På toppen af Andebys højeste punkt - Bilbremsebakken - ligger Joakim von Ands pengetank. Den rummer alle hans penge og er beskyttet mod tyve og hekse af alle mulige udspekulerede fælder.  

  • Vidste du, at Anders og hans familie har været i Danmark op til flere gange? Vores venner fra Andeby har besøgt både Odense, København og Jelling.

  • Lille Hjælper plejer at gå til hånde for Georg Gearløs hjemme i værkstedet. Det er jo et temmelig ufarligt arbejde, men når det virkelig brænder på, er han ikke bange for at trodse faren.

  • I dag er Stålanden ubestridt Andebys største helt. Han våger over byen om natten, og holder gaderne fri for kriminalitet. Men sådan har det ikke altid været ...

Annonce:
Annonce:
Luk