Annonce:
Annonce:
Flyvende dragespil

Flyvende dragespil

Vil den nye ekstremsport slå igennem?

Ekstremsport er stadig en meget moderne blandt unge Andebyborgere. Hvis det ikke er skateboarding med avancerede tricks som at spinde rundt på forskellige måder, så det kan være at lave lignende tricks, men på en cykel. Og det er kun toppen af det ??isbjerg, vi kalder ekstremsport. Men hvad kendetegner sporten, er dens ønske om hele tiden at udvikle sig.

Vovehalse af alle typer forsøger hele tiden at finde den næste trend, der kræver mere og mere erfaring. For nylig var der en vovehals, som satte en ny rekord i at gå til nye højder, bogstaveligt talt. En aktuelt ukendte and fløj over Afgrundskløften mens han spillede harmonika. Publikum, der så det ske var meget begejstrede over showet.

- Det var helt fantastisk og spændende! siger Jasper Klasper, en lokal teenager.

Hvis denne nye sport bliver populær frygtes der at komme et stigende antal alvorlige skader på nedstyrtede piloter, men værre endnu, de stakkelts ustemte harmonikaer der ikke bliver spillet korrekt. Altså, flyvende kattejammer. Så det vil være den første ekstremsport, der vil være lige så udfordrende for tilskuere som deltagerne.

Skrevet af Flemming Flid
Drageflyvningsentusiast

Se mere om samme emne:
4 Kommentarer
Hvem-er-jeg?
hvem er jeg?
Det her er en artikel, ikke et reklamerorum!
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk