Annonce:
Annonce:
Flyvende tæpper og ungdomseleksir

Flyvende tæpper og ungdomseleksir

Der er magi (og tæpper) i luften i ugens blad! Læs om de spændende historier her!

Anders falder bogstaveligt talt over et tæppe og derfra tager tingene en uventet drejning! For pludselig befinder han sig højt oppe i luften på et flyvende tæppe! Hvad er det mon for magi, der er på spil, og er Andersine lige så begejstret for et flyvende tæppe som Anders.

Læs den spændende og sjove historie "Uidentificeret flyvende objekt" af Carol & Pat Mcgreal og tegnet af Rodriques i ugens blad!

Georg Gearløs er god til det med opfindelser. Men hans opfindelser har alligevel ofte en eller anden mindre defekt, der gør dem ubrugelige. Det er også tilfældet, da Gearløs hjælper Andeby med at komme af med dets skrald på en nem måde i historien "Skraldemand"!

Nogle gange er det bare ikke altid så smart kun at kunne sige sandheden! Det får stakkels Anders at mærke på egen andekrop, da han efter en uheldig omgang hypnose ikke længere kan lyve i "En dag med sandhed" - en skøn historie af William van Horn!

Er du mere til et godt mysterie, så kan du også godt se frem til historien "Mysteriet på motorvejen", hvor Mickey, Fedtmule og politimester Striks er lamslåede over en række gådefulde motorvejstyverier. Ingen tyve og ingen spor! Mickey må atter engang lægge hjernen i blød, for at løse gåden!

De gamle (og efterhånden skrantne) ærkemilliardærer Joakim von And og Guld-Iver Flintesten sætter afsted på en hemmelig jagt efter en mystisk ungdomseleksir, der efter sigende kan gøre det af med både lumbago og leddegigt. Få første del af Marco Rotas fantastiske historie "Ung af sind" i Anders And & Co. nr. 35, der er på gaden i dag.

Rigtig god fornøjelse :-)

2 Kommentarer
Fedt blad

Tjek min blog:D

http://www.andeby.dk/default.aspx?section=profile&user=Diamant-anden-skyfall&page=blog
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk