Annonce:
Annonce:
Forfærdelig restaurant!

Forfærdelig restaurant!

Hr. Svinesen anmelder Andebys mest omtalte restaurant

Hvilken skandale! Nok er jeg en meget ydmyg gris, der aldrig gør et stort nummer ud af noget, men nu må det være nok! Ikke engang beskedne jeg tåler at blive behandlet sådan! Specielt ikke når der er god mad indblandet.

Jeg var gået ud en aften for at få mig en god og nærende middag. Jeg havde hørt at Tallerkentoppen øverst oppe i Andebytårnet var blevet genåbnet og var nysgerrig omkring deres menu. De blærer sig med at have Andebys bedste udsigt, men den vigtigste udsigt i en restaurant, synes jeg, er den man har lige foran sig og en smule ned - det vil sige tallerkenen! Hvad der ender på den er det eneste jeg bryder mig om, derudover kan det være nok så kedeligt udenfor vinduet, det mærker jeg ikke noget til.

Men uanset... Forretten - en marineret sneglefilet med chèvre og tranebærsrisotto. Den var helt ok faktisk! Muligvis kunne kokken have anvendt lidt mere smør, men det lader vi passere. Bagefter kom hovedretten, en grillet bøffel entrecote med nuttede små rosenkål hoveder til. Vidunderligt! Og til dette en fin boblevand. Men det var ikke maden jeg skulle snakke om! Halvvejs inde i oplevelsen mærker man et ryg, og gulvet ryster en smule. Hvad er det for et sted, undrer jeg mig, som lader kunderne ryste sig igennem maden. Men som den seriøse madeventyrer jeg er, levede jeg mig ind i den kulinariske oplevelse.

Men hvad der så skete bagefter er så grumt og forfærdeligt at jeg ikke vil være i stand til at fortælle om det uden at anvende de groveste af grove ord. Det er derfor, jeg lader være, som det høflige vildsvin jeg er. Jeg ønsker blot at udsende følgende advarsel til alle, der har tænkt sig at besøge en restaurant i Andeby centrum

UNDGÅ TALLERKENTOPPEN!

Ved pennen, eders madekspert

Hr. Svinesen

Se mere om samme emne:
21 Kommentarer
jeg er sikker på at efter rystelserne ville den marineret sneglefilet med chèvre og tranebærsrisotto og en grillet bøffel entrecote med nuttede små rosenkål hoveder, gerne op!
Fedt! HA HA!!
Der ligger også en lignende restaurant i Berlin!! Der har jeg været!
Har været i den resturant den ligger i Budapest
Har også læst det der blad
Man skal undgå en restaurant i Andeby-Centrum :P
Jeg forstod ikke et pind!
God andmeldese!
Annonce:
122
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk