Annonce:
Annonce:
Fru Trippeby

Fru Trippeby

Hvad ved du om Joakims husholderske? Vidste du at hun er Tulles bedstemor?

Fødselsdag: 1987 i TV-serien "Rip, Rap og Rup på eventyr".

Arbejde: Husholderske for Joakim von And (hvordan har han dog fået råd til det?)

Påklædning: Kjole, håndtaske, forklæde (når hun gør rent eller laver mad), briller, samt en frisure, som Bedstemor And ville kunne lide.

Familie: Bedstemor til Tulle.

Debut i Danmark: Anders And Ekstra nr. 1/1989 i en historie, der hedder "Rip, Rap og Rup på eventyr" lige som TV-serien.

Andet: Fru Trippeby optræder kun i "Rip, Rap og Rup på eventyr". Hun blev egentlig ansat til at passe på de tre nevøer, som i denne serie bor hos onkel Joakim, mens onkel Anders er bortrejst. Ved flere lejligheder har hun dog vist sig som en handlekraftig dame, der kan klare ærterne, når det ser sortest ud.

Fru Trippeby på andre sprog:
Norsk: Fru Vagle
Svensk: Matilda
Finsk: Selma Taateli
Engelsk: Mrs. Beakley
Tysk: Frieda
Fransk: Mammy Baba
Italiensk: Tata
Portugisisk: Dona Patilda

Se mere om samme emne:
24 Kommentarer
Jeg ville godt ha historierne tilbage til bladende men det er en dame der har givet stemme til rip rap og rup
lærte noget nyt om hende, meget fedt
fedt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote="Alfus"]Jeg ved ikke om jeg kan lide "Rip, Rap & Rup på eventyr". Deres stemmer er lidt for lyse og borer sig ind gennem mine ører. XDDet syntes jeg også! Kan bedre lide de gamle AA og co. film! ;D
En jeg ikke vidste så meget om!
Jeg ved ikke om jeg kan lide "Rip, Rap & Rup på eventyr". Deres stemmer er lidt for lyse og borer sig ind gennem mine ører. XD
[quote="Andolf_And"]Hvorfor kan i ikke lide det? xDStemmerne ødeløgger ørene
[quote="Findusen"]Jeg synes ikke at det der "Rip,Rap og Rup på eventyr" er særlig sjovtJa, stemmerne til figurene er så falske!
Har kun set hinde i RRR på Eventyr! Og i Minipocket sidste kapitel (Gaven i AA og co. 6/2010!)
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk