Annonce:
Annonce:
Gåserød

Gåserød

Nabobyen til Andeby hedder Gåserød. Man skal ikke lade sig narre af navnet, for i Gåserød bor der lige så mange ænder, bjørne og hunde som i Andeby. I det hele taget ligner de to byer hinanden ret meget for eksempel går de begge meget op i fodbold.

« Forrige 1 2
...det prestigefyldte opgør.

Gåserød har også et grønspættekorps, og de mødes med deres "kollegaer" fra Andeby til stævner og konkurrencer. Ved disse lejligheder har begge parter meget travlt med at vise, hvem der er de dygtigste grønspætter. I "Den rette grønspætteånd" (AA&Co. nr. 43/2007) konkurrerer de om at gøre flest gode gerninger. Det ender selvfølgelig galt, fordi de alle bruger mere tid på at forhindre modstandernes gode gerninger end på selv at gøre noget.

Hvis man skal rejse til Gåserød, er det nemmeste nok at tage toget. Der går nemlig en ekspresforbindelse mellem de to byer. Anders And var en gang konduktør på ruten (AA&Co. nr. 47/2007). Mickey Mouse og Fedtmule har også kørt med toget. Undervejs lykkedes det dem at fange en diamanttyv (AA&Co. nr. 42/1983). Så sig ikke, at det er kedeligt at rejse til Gåserød.

(D92548, D 2006-133, D 2006-324, D 7204)

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
8 Kommentarer
Sander_And
Kender godt Gåserød. Men tænker på en Rød Gås når det siges :-)
Haha:P
Georg gearløs er ikke fra Gåserød!
[quote="rip_rap_rub1"]Vidste i at Georg gerløs var fra gåserød?Hvor har du læst det henne?
Vidste i at Georg gerløs var fra gåserød?
Kender godt Gåserød. Men tænker på en Rød Gås når det siges :-)
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Mickey Mouse er Andebys bedste detektiv

  • Fedtmule er Mickey Mouses bedste ven

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Langtbortistan er et af de steder, som vores venner fra Andeby har besøgt rigtig mange gange.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk