Annonce:
Annonce:
Geniet Anders

Geniet Anders

Vidste du, at Anders And ved flere lejligheder har optrådt genialt ? eller forsøgt på det?

Anders har prøvet flere forskellige metoder til at blive klogere. I "Hvem ved hvad?" (AA&Co. nr. 33/2011) terpede han alverdens bøger og leksika for at deltage i en radioquiz med store pengepræmier. Bagefter kunne han faktisk også svare på alt, for eksempel hvor mange liter vand der hver dag løber gennem Andebyfloden. Desværre blev han så udmattet af at svare, at han valgte en cykel i stedet for en tønde penge i præmie.

En anden metode er at tage teknologien til hjælp. I "Intelligens-drikken" (AA&Co. nr. 43/1983) drak Anders en superdrik opfundet af Gearløs. Den gjorde ham i stand til at klare både ungernes lektier og onkel Joakims forretninger. Men han blev samtidig så superklog, at alle mennesker kedede ham, og så måtte han tage en modgift, der ophævede virkningen af den første drik.

Endelig har ungerne også haft en finger med i spillet. I "Den dag Anders And var intelligent" (Jumbobog nr. 6) bildte de Anders ind, at hans intelligens steg i takt med tidevandet. På en enkelt dag nåede han – takket være sine "geniale" råd til andre – at sprænge en TV-station i luften, smadre en bro og starte et jordskred plus diverse mindre katastrofer.

Se mere om samme emne:
22 Kommentarer
hej dumme mennesker
Jeg har læst den med cykellen
Og i jumbobog 348, tror jeg det var:P
Man kan se på billedet at det ikke er altid at han er lige klog, men nogen gange kan det jo ske at han er lidt genial :D
Sjovt at vide :-)
Youtube det
Bare gas
Fedt
[quote="mariusdc"]på biledet er han ikke så "geal";Dgiver dig alt muligt ret
Grineren billede!
på biledet er han ikke så "genial";D
Ja, han kan godt, hvis han bare ikke var så uheldig:b
Annonce:
5
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk