Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Giv os en ide til næste års Anders And & co!
Giv os en ide til næste års Anders And & co!

Giv os en ide til næste års Anders And & co!

Vi vil gerne vide, hvad du gerne vil læse i dit Anders And & co!

Nu har DU som læser mulighed for at påvirke serierne i Anders And & co til næste år. Findes der nogen guldhistorier som ikke er trykt i mange år, som du gerne vil læse igen? Måske med nogen af dine favorittegnere? Eller har du ideer til nye historier og eventyr med Anders And og hans venner? Skriv dine forslag til os i kommentarfeltet nedenfor. 

81 Kommentarer
Andeabe
En mere historie med at hans fætter kommer på besøg og de er agenter jeg tænker på at de kunne bekæmpe en kæmpe mønt mand mens de er hallowen og de opdager at det er Joackim von and!
Mener du T.O.T? :-D
En gigantisk Kæmperobot kamp mellem anders og knarhvorn!
Jeg vil nu komme med flere ideer end Barks og Gotfredson, da jeg er blevet inspireret af andres ideer!Der skal helt klart være mere Marco Rota og Pat Block! Især Pat Block som er en fantastisk tegnet. Ham vil jeg gerne se mere til i Danmark! :-D
Jonathand
Jeg vil gerne se flere historier fra Arild Midthuns hånd, der er trods alt flere af dem, der endnu ikkeer udgivet i Danmark. Specielt kunne jeg godt ønske mig "Julebekken" og "Donald med hammeren", der begge har været udgivet i Norge som julealbum. Barkshistorierne "De vises sten" og "Det gyldne skind" ville jeg også meget gerne se, ja, faktisk bare mere Barks generelt. Jeg kunne også godt tænke mig nogle af de lange Gottfredson Mickey eventyr, der er noget af det bedste Disney, der nogensinde er lavet. Paul Murrys og Carl Fallbergs gamle, lange, skumle Mickey Mouse eventyr skriger også efter at blive udgivet og ligeså, som Angus And også nævnte, nogle af Pat og Shelly Blocks historier (vel og mærke historier, der også er tegnet af Pat) Og så nogle af de gamle Strobl historier, der bestemt uden tvivl er værd at genudgive. William Van Horn er også en fantastisk tegner, og jeg kunne også godt tænke mig flere af hans historier (fx. Hårdkogt detektiv, der, selvom jeg har den i flere udgivelser, meget gerne måtte blive udgivet igen, da den er en genial andehistorie ) Nu er det jo også Anders' 80års fødselsdag næste, så gerne hyldester fra kendte tegnere ligesom i '04 :D
Jeg er helt enig i alle dine ideer! :-D

Dog må man gerne skrue ned for Midthun, synes jeg ;-)Men Pat Block er en fantastisk god ide! :-D
En historie hvor Kay K arbejder sammen med Stålanden
Onkel Joakim bliver nød til at arbejde sammen med Bjørnebrødrene, for at forhindre Sorte Slyngel i at invadere byen... og Von Ands PENGE!
En mere historie med at hans fætter kommer på besøg og de er agenter jeg tænker på at de kunne bekæmpe en kæmpe mønt mand mens de er hallowen og de opdager at det er Joackim von and!
Bedere legetøj og flere Don Rosa historier
En historie hvor Anders starter et busselskab med at renovere nogle gamle busser. Kan ikke huske mere, men det gav mig lyst til at blive ivæksætter.

Og så den historie hvor ungerne får en racerbane i julegave, men det er Anders og Joakim der leger med den...
Joakim får dimsen soREX (Super optimal rengørings elite xtraforbedret robot) af Georg og sætter den i produktion.
En historie hvor Anders må spille dobbeltspil og være både Stålanden og Dobbelt A!
Stålandens forhistorie! ;)
Don rosa joakim von and her er dit liv historien og plakaterne!
En historie hvor Anders han bliver sådan helt mini!!! eller den dag Anders var intilligent. Den er sjov.
Et blad hvor man kan læse om anders ands liv.
Annonce:
8
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk