Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Giv os en ide til næste års Anders And & co!
Giv os en ide til næste års Anders And & co!

Giv os en ide til næste års Anders And & co!

Vi vil gerne vide, hvad du gerne vil læse i dit Anders And & co!

Nu har DU som læser mulighed for at påvirke serierne i Anders And & co til næste år. Findes der nogen guldhistorier som ikke er trykt i mange år, som du gerne vil læse igen? Måske med nogen af dine favorittegnere? Eller har du ideer til nye historier og eventyr med Anders And og hans venner? Skriv dine forslag til os i kommentarfeltet nedenfor. 

81 Kommentarer
Nogle af de ældste historier og hurlumhej.
Jeg vil gerne se flere historier fra Arild Midthuns hånd, der er trods alt flere af dem, der endnu ikkeer udgivet i Danmark. Specielt kunne jeg godt ønske mig "Julebekken" og "Donald med hammeren", der begge har været udgivet i Norge som julealbum. Barkshistorierne "De vises sten" og "Det gyldne skind" ville jeg også meget gerne se, ja, faktisk bare mere Barks generelt. Jeg kunne også godt tænke mig nogle af de lange Gottfredson Mickey eventyr, der er noget af det bedste Disney, der nogensinde er lavet. Paul Murrys og Carl Fallbergs gamle, lange, skumle Mickey Mouse eventyr skriger også efter at blive udgivet og ligeså, som Angus And også nævnte, nogle af Pat og Shelly Blocks historier (vel og mærke historier, der også er tegnet af Pat) Og så nogle af de gamle Strobl historier, der bestemt uden tvivl er værd at genudgive. William Van Horn er også en fantastisk tegner, og jeg kunne også godt tænke mig flere af hans historier (fx. Hårdkogt detektiv, der, selvom jeg har den i flere udgivelser, meget gerne måtte blive udgivet igen, da den er en genial andehistorie ) Nu er det jo også Anders' 80års fødselsdag næste, så gerne hyldester fra kendte tegnere ligesom i '04 :D
hellevad
Diamant-anden-skyfall
joakim von and her er dit liv. Nu man ikke kan få den på bog!
Jo, man kan få den i Hall Of Fame Don Rosa bog 4 og 5 og Her Er Dit Liv Joakim kan man også købe, bare ikke i nye udgivelser(tror jeg), og de er meget dyre. Desuden var Her Er Dit Liv Joakim tillæg til Anders And og co. for to år siden som sommerlæsning, så det er jeres egen skyld hvis i ikke købte det dengang. Hellere nogen andre gamle historier, som det er lang tid siden er blevet udgivet :-D
Har også Her er dit liv Joakim!:D Fik det også som tillæg! xp
Kopi af de første Anders And blade, OG MASSER AF BARKS OG ROSA HISTORIER! :D
Carl Barks og Don Rosa historier!
jeg syntes man kunne lave end historie hvor anders mickey fedtmule onkel joakim og rip rap og rup to på ferie sammen. og så er der en super skurk der prøver at stjæle hele muset.

Det er bare en ide
Anders and blad nr 1. og en hel masse carl barks historier.
Droida
Jeg har engang læst en historie, som jeg ikke kan huske hvad hedder.

Den handlede om at Hexia di Trick har forhekset Anders og Joakim von And, sådan at hver gang de siger til hinanden at de skal gøre noget, fx at Joakim siger til Anders: Gå ned ad trappen, Anders!, så kunne Anders ikke finde ud af at gå ned ad trappen. Historien handlede så om, hvordan de blev mere og mere "handicappede" mens de jagtede Hexia di Trick.

Jeg syntes at det var en sjov historie, og den kunne jeg godt tænke mig at læse igen :)
Den hedder "Glem det!" og du kan finde den i Don Rosa Hall of Fame 9 :-D
Jeg synes at i skal udgive Don Rosa historien "The annual speedskating race of the burg of ducks" på dansk, fordi det er den eneste Don Rosa andetegneserie der ikke er udgivet på dansk [url=http://www.wolfstad.com/dcw/blog/img/rosa_speedskating1.jpg]http://www.wolfstad.com/dcw/blog/img/rosa_speedskating1.jpg[/url], [url=http://www.wolfstad.com/dcw/blog/img/rosa_speedskating2.jpg]http://www.wolfstad.com/dcw/blog/img/rosa_speedskating2.jpg[/url]
min ide er at ;Rip Rap og Rup skal på skov tur med klassen og så får Rip en ide at lave en træhytte i et træ men det ender med at der er nogle der følger efter dem. men Rap føler et der er nogle der følger dem så da de var færdige lavet de fælder så når bøllerne gik ind i hytten fik de vand lige ned over sig.
Jeg har en idé til en historie den hedder onkel Joakim bliver fattigrøv i finder på historien bare et tip

🐟🐟🐟🐬🐬🐬🐬😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Fødselsdagsforbandelsen

[b][/b]Fætter højben har fødselsdag det er hans eneste uheldige dag der var var et lyn der slog ned i ham. lige siden har han været uheldig på sin fødsels dag han oplever en meget dårlig dag men så bliver anders mere uheldig og højben er aldrig uheldig nogensinde
hr.yolo_anders
jeg vil gerne ha historien om at anders på sin fødseldag møder en fødselsdags ånd og ønsker at han aldrig blev født
Den hedder "fødselsdagsånden", og er af Don Rosa! Du kan finde den i HOF med Don Rosa bog seks! :D
Jeg har engang læst en historie, som jeg ikke kan huske hvad hedder.

Den handlede om at Hexia di Trick har forhekset Anders og Joakim von And, sådan at hver gang de siger til hinanden at de skal gøre noget, fx at Joakim siger til Anders: Gå ned ad trappen, Anders!, så kunne Anders ikke finde ud af at gå ned ad trappen. Historien handlede så om, hvordan de blev mere og mere "handicappede" mens de jagtede Hexia di Trick.

Jeg syntes at det var en sjov historie, og den kunne jeg godt tænke mig at læse igen :)
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at I udgiver nogle af de Arild MIdthun historier, som ikke er udkommet her i DK, som fx "De dødes by" eller en af deres julehistorier. Faktisk synes jeg også at man ser for lidt til Patrick Block, som stadig laver Anders And historier og de er af den højeste kvalitet. Da jeg var til Copenhagen Comics viste han (Patrick) mig, en kort gag på 6 sider med titlen "Tick, Tock". Den ville passe perfekt ind i det danske Anders And blad. Og så, selvfølgelig, nogle af Patricks lange eventyr, som får mig til at tænke på de klassiske Barks.

Altså, de Midthun serier der ikke er udkommet i DK, og noget mere fra Patrick Block!!
Annonce:
8
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk