Annonce:
Annonce:
Glædelig bagjul!

Glædelig bagjul!

Hvad fik du i julegave?

Juleaften er forbi, og det er trist der nu er et helt år til næste gang. Men hæng ikke med næbbet for du kan forlænge glæden ved din juleaften ved at fortælle, hvad du fik i julegave!

Var det et sejt snowboard, en trommestik eller et par hjemmehæklede sokker?

Skriv hvad du fik i gave i kommentarfeltet!

15 Kommentarer
Det lyder til mange har fået gode gaver! Jeg har ikke læst alle, men dem jeg har læst lyder gode:)
Jeg har fået Anders and blade i 3 måneder mere
Jeg fik Hall Of Fame Arild Midthun 4, en mappe med Anders And på, tegneblok, temabøger, vægte og penge! :D

Godt nytår og fede gaver i har fået! :D
En ny pink cykel, halstørklæde, gavekort, hjemmelavet spil, sjove ting osv.
tøj, og atter tøj. 3D puslespil, og en kæmpe kuffert malegrej(men det jeg vil male, og kan male, må jeg ikke male... min mor mener jeg skal udvide min male horisont...hvis det at skulle udvide det fra ulve, italianske huse og noget mere...)

derudover har jeg fået en hel del teenagsstuff, men intet 1D... (så er rimelig sølle på det område forhold til min klassekammerater der kun fik 1D ting. fedt. ejer kun 2 film med dem, hvad så med de andre 40 ting de andre piger i min klasse har! hvad sker der lige for min familie? min tøjskuffer er fyldt op, men det er det eneste jeg mere eller mindre fik!?)

så havde en rigtig øv jul......virkelig en øv jul...
Gta 5, fifa 14, nye computerhøjtalere og meget mere :D
Ps. Det er Harry Potter7 på bog
Sony høretelefoner, to CD´er, et halvt års Anders And og co. en kardigan, et par handsker og Harry Potter7! Mega gode gaver!
Mange seje fodboldting fra unisport feks. Sock tape nye benskinner støvleplejsæt og barca fodboldstrømper og en Hyperwarm og en kalender med Barca og et gavekort til unisport. og så fik jeg 2 deoranter, og et par bukser og en trøje.
Jeg vandt mandel gaven så jeg fik et gavekort til Matas

ellers fik jeg mest tøj
Christian Fuhlendorff-stort set, Tobias Dybvad-sjov mand klam personlighed, Fuhlendorff og Dybvad-livet i nødsporet, Kristian sæson 1, Jericho sæson 1+2, høretelefoner, skiundertøj og en Tampa Bay Rays cap :)
En stol, et par høretelefoner med mic, et par bøger, nogle gavekort og lidt tøj.
jeg fik:nerf Retaliator,gavekort til itunes,lego city.lego tecnik,computer taske,100 kr,hedset Razer TM. Det var de bedste gaver jeg nogensinde har fået....... :-)
Disney Club penguin figure mix N match, tyske micky maus blade, penge, teen beach movie 2014 kalender, teen beach movie nøgleringe med lyd, anders and & co. Juletilbud (13 AA & co., julesok & skuldertaske), jumbobøger, tysk eonald duck & co. Bog, gavekort til itunes & gavekort til fætter br. :D
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk