Annonce:
Annonce:
Grønspættebogen

Grønspættebogen

Grønspættebogen er et uundværligt hjælpemiddel for alle Grønspætter. Det er en opslagsbog, som giver svar på næsten alle spørgsmål.

1 2 Næste »

Grønspættebevægelsen blev opfundet af Carl Barks i 1951. Men i begyndelsen havde de ingen Grønspættebog (eller måske havde de ikke brug for at slå op i den), for den optræder først 4 år senere. Det skete i historien "De vises sten", hvor bogen viser ænderne vej gennem en gammel labyrint på Kreta.

Grønspættebogen er en fantastisk bog. Ligesom i en spejderhåndbog kan man finde mange nyttige oplysninger om, hvordan man klarer sig i naturen. Det kan for eksempel være, hvordan man redder en uheldig onkel op af kviksand, eller hvordan man får en arrig skildpadde til at give slip, når den har bidt sig fast i hans næb (AA&Co. nr. 16/1956).

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
39 Kommentarer
Jeg vil rigtig gerne have den bog.jeg har set historier hvor de har klaret sig.
Grønspætte-bogen må sikkert være meget nyttige for grønspætterne. Men det er lidt svært at forstå at der kan være så meget i den mellem lille bog :D
Jeg samlede på Andersandblade da jeg var barn.

De har haft udgivet Grønspættebogen, hvor man fik nye sider til den hver uge.

Jeg har den stadig, men desværre er mange af siderne blevet væk i årenes løb. Kunne være fedt hvis de udgav den igen. Den er fyldt med mange sjove og spændene ting :-)
Den kunne jeg sku godt bruge den har viden om absolut alting i hele verdenen
Den bog kunne jeg bruge!
har læst det "Forsvundne biblotek" i et af mine Tema-Jombu-Bog den hedder "Ægyptens mysterier" og historien "Vildmule det forsvundne biblotek" Side 124, :-)
[quote="ssssseeeejjj"]Gid man kunne få en lommegrønspættebog med et blad! Det ville være fedt!kunne man også engang i nogle gamle anders and blade
jeg har niógle spørgsmål
1. kan man få bogen og hvordan
2. hvor tyk er bogen
3. hvis man kan få den kommer der så nye grønspættebøger med mere fakta i
vil gerne have svar hurtigst muligt
man kan aldrig få bogen den er jo tyk som en elefant den rummer jo alt mulig indhold.
Gid man kunne få en lommegrønspættebog med et blad! Det ville være fedt!
rasser man kan godt får en grønspættebog
hvor for man bogen fra kan ikke finde den
kan den ikke komme med bladet en gang?
hvordan for man fat på den bog hvis i hved det vil jeg gerne vide det
Jeg vil hava fat i den bog!!!
Annonce:
7
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Grønspættekorpset er en international spejderbevægelse, der har afdelinger over hele jorden. Rip, Rap og Rup er ivrige medlemmer.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk