Annonce:
Annonce:
Har du nogen spændende kendishistorier?

Har du nogen spændende kendishistorier?

Del dem i forumet!

Vi har hørt at …
kendisbrødrene Vhor og Benhard Hulsækker er blevet siamesiske tvillinger? De fandt ud af at alt er meget enklere når de er syet sammen. ”Nu ved vi altid hvor vi har hinanden! Vi kommer aldrig for sent til aftaler med hinanden længere! Desuden holder vi bedre på varmen på denne måde!” kommenterer de to i kor mens de holder ømt om hinanden.

Vi har hørt at …
tv-skrålerinden Tonedøv Skamli Nødværge mistede i forrige uge stemmen? Heldigvis kunne privatdetektiv Mickey Mouse finde den igen. Det viste sig at stemmen var blevet stjålet af Puslingen. Mickey afslørede skurken i et afhør hvor han begyndte at snakke med tynd Albertslunddialekt.

Har du nogen spændende kendishistorier?
Har du mødt en kendt eller ukendt kendis?

Del din kendishistorie, og læs andres i denne forumtråd!

Se mere om samme emne:
14 Kommentarer
En fra min klasse er basist i et band der hedder vip de har været i Polen og spille og rundt omkring i Danmark go vip and go Thomas
min gamle musik lære var den bedste til at spille olietønder i skandinavien
hende der var med i zitty bang reklamen var lære på min skole og en i min familie laver musik til tv programmer og reklamer har lavet musik til blandt andet reklamen for 3bonus live fra bremen og den blinde vinkel
Min nabo er Mikkel Vendelbo
Før ham var det Tim Janssen
Før ham var det Jones Kusi-Asare
Og før ham var det Niki Zimling
Og så har jeg mødt Jan Glintberg(staves?)
Bertel horder (staves?) og Troels Lund Poulsen og
Niels Olsen
Jeg har mødt Villy Søvndal :)
Jeg har mødt Lars Brygmand... Men jeg kunne ikke kende ham fordi, han havde skæg. Det var først da mine veninder kom hen til mig med autografer at det gik op for mig at det var ham.
min mor er sangerinde og har lavet tre CD'er :O
[quote="ABBA"][quote="Maoise"][quote="Superstian"]Jeg har faktisk mødt en del ukendte kendisser! I tror det ikke men det har jeg....Ukendte kendisser simpelthen?Smart. Sådan en er jeg også. Jeg er ukendt kendis. xDJeg er da bare den mest ukendte kendis!
[quote="Superstian"]Jeg har faktisk mødt en del ukendte kendisser! I tror det ikke men det har jeg....Ukendte kendisser simpelthen?
Sjov!

Tredje! :-)
.... Sjov artikel
Jeg har faktisk mødt en del ukendte kendisser! I tror det ikke men det har jeg....
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk