Annonce:
Annonce:
Har du nogensinde følt dig lidt som Anders?

Har du nogensinde følt dig lidt som Anders?

Har du trådt på en rive? Eller gledet i en bananskrald?

Det er et velkendt fænomen at Anders kommer ud for mange uheld. Han træder ofte forkert på en rive, så han får den lige i knolden. Han glider endnu oftere i bananskræller, og det hænder også tit og ofte at han falder ned i en kloak, hvis der lige mangler et kolak-dæksel.

Har du nogen gange været lidt uheldig og tænkt at du følte dig som Anders? Fortæl os om dit typiske Anders-uheld i kommentarfeltet nedenunder!

I vores nye spil "Bananskvatning" kan du teste hvor langt du kommer med dine uheld.

Spil Bananskvatning her!

Se mere om samme emne:
32 Kommentarer
jeg har prøvet at træde på en rive og jeg fik den i maven . (av)
Nye spil? Er ret god til det! Har købt ''Stor og råden'' Banan!
Man kan komme omkring 700 meter uden at falde!
jeg har masser af gange følt mig som Anders
Har være en af de bedste i det spil....
Men ok:P
Jeg er kommet for sent til bussen mange gange, og blev nød til at ringe hjem og bede min mor eller hente mig
somtimes yes. ja der nogen gange kun dage hvor sådan noget sker. det startede en helt normal skoledag. jeg kommer med en tegning som jeg skulle bruge til spejder senere. hvor tre tegner med kuglepen og ødelægger den. da timen startede kom jeg i tanke om jeg havde glemt en bog og alle mine lektier og så i frikvateret gled jeg på isen og faldt og fik mega ondt i min fod. fordi jeg landede på den. så kom jeg ind og spille com. så gik den com's internet jeg sad ved ned...og alle de andre com var i brug. og da jeg var på vej hjem væltede jeg på min cykel ind i en gammeldame. og min cykel gled ind i et lyskrys da der blev *********** vinter)
jeg er uheldig men ikke i stil med anders
Ikke helt som Anders, men tæt på... xD
Men vil virkelig meget gerne lige gøre opmærksom på:

SORTE KATTE GIVER IKKE UHELD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg vil sige, at de fleste sorte katte er meget kælne og søde. Mere end ikke sorte katte sommetider endda.
har været uheldig mange gange men ikke med typiske Anders And uheld :P
jeg var ude og gå en tur med min kærste og så falder over en sten og slår hul i mine tænder og så var der også den gang hvor jeg blev kørt ned af en cykel og jeg lyver ikke jeg var lille der. og det gjorde ondt :(
og det hænder også tit og ofte at han falder ned i en kloak, hvis der lige mangler et kolak-dæksel Der er en trykfejl :-D
mig og nogle venner havde lavet en sne-borg vi havde ca brugt 15 - 25 frikvartere på den så blev en af mine (nu uven) venner sur og smadrede den
så fangede vi ham og sagde at han skulle bygge det han havde smadret han begyndte at bygge og da alle mine venner (inklusivt mig) vendte ryggen til ham løb han væk (det lyder ikke af meget men nu kommer det uheldige) vi løb så efter ham og så truede han med en kampesten vi trode ikke han ville kaste den men da vi gik (mest mig) tættere på ham kastede han den og hvem ramte den MIG !!!! så kom alle bare hen til mig og spurgte hvad der var sket så de voksne skulle lave en barrikade for at de ikke skulle komme hen til mig så skulle jeg sys og hvem havde fødselsdag den dag min ven Oliver jeg havde glædt mig til den fødselsdag hele dage.og så for jeg at vide at jeg havde hjernerystelse så jeg måtte ikke spille andeby læse se fjernsyn og så videre.det eneste gode ved den dag var at jeg slap for den sidste time.
Annonce:
101
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk