Annonce:
Annonce:
Havearbejde

Havearbejde

Normalt går Anders ikke så meget op i at holde sin have pæn.

Anders er ikke en havemand. Men engang imellem får han en fiks idé om at gå i gang med rive og skovl, og så sker der ting og sager.

Meget ofte er det en konkurrence, der får Anders op af stolen. I ”Blomsterkonkurrencen” (AA&Co. nr. 5/1950) udlover borgmesteren en stor pengepræmie til Andebys flotteste have, og det får Anders til at investere i blomsterløg, buske – og et summende bistade, der skal skræmme ungerne væk. For de vil nemlig helst forsætte med at bruge haven som baseballbane.

I andre tilfælde er det Anders’ forfængelighed, der driver ham. I ”Naturens orden” (AA&Co. nr. 14/2002) beslutter han sig for, at hans have skal ligne en skyggefuld park i stedet for den sædvanlige pløremark. Men han møder voldsomme forhindringer i form af mosegrise, fugle, insekter og eksotiske buske, der vokser hurtigere end ukrudt. Især mosegrisene volder problemer, for når Anders prøver at jage dem ud af deres gange med røgbomber, så ryger mosegrisene på dem, som om det var cigarer.

Endelig kan det være hensynet til husholdningsbudgettet, der får Anders til at interessere sig for haven. I ”Drivhusdrømme” (AA&Co. nr. 25/1974) regner han med at spare en masse penge ved at dyrke sine egne tomater. Men da han først har investeret i frø og haveredskaber, og efter at fuglene, kaninerne og jordegernene har taget for sig af retterne, er det ikke meget tilbage at sætte tænderne i.

Se mere om samme emne:
4 Kommentarer
Fantastisk Billed!
jae.... hvis det ikke er for koldt er det jo meget hyggeligt at tilbringe et par timer i haven med fodbolden eller en jumbobog! :)
aa& cs. ????
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Anders And dukkede op første gang i tegnefilmen Den kloge lille høne (The Wise Little Hen) den 9. juni 1934. Se den første film med Anders And her!

Annonce:
Annonce:
Luk