Annonce:
Annonce:
Havmænd og havfruer

Havmænd og havfruer

Ænderne har flere gange stiftet bekendskab med havfolk.

Blandt søfolk var der i gamle dage myter om havmænd og havfruer. Der er dog ingen, som tror på den slags i dag. Men ænderne har flere gange bevist, at de faktisk eksisterer.

I historien om ”Havfolket” (AA&Co. nr. 21/2011) skulle Anders efterse den rørledning, som onkel Joakim bruger til at pumpe spildevandet fra sine fabrikker ud i havet. Men han opdagede en hel koloni af havfolk, som led under forureningen, og så endte han med at stoppe røret til i stedet for at reparere det.

I ”Havets dronning” (AA&Co. nr. 28/2002) gik bunden ud af onkel Joakims pengetank, så alle mønterne trillede ned i en undersøisk hule flere kilometer under havoverfladen. Her mødte de et andet havfolk, der var betydelig mere krigerisk. Heldigvis viste det sig, at deres dronning var meget pyntesyg. Hun lod ænderne tage hjem med alle Joakims penge i bytte for en ordentlig ladning læbestifter, neglelak og kunstige øjenvipper.

Man skal dog bevare sin kritiske sans og passe på efterligninger. I ”Undersøiske undersøgelser” (AA&Co. nr. 27/1979) forsøgte Anders at sabotere ungernes økologiundervisnng i Andeby Bugt ved at klæde sig ud som Kong Neptun – havets hersker – med krone, trefork og fiskehale. De faldt naturligvis ikke for det billige fupnummer. I stedet opdagede de en lækkende olieledning og fik en medalje af borgmesteren.

Se mere om samme emne:
11 Kommentarer
Jeg har læst (AA&Co. nr 21/2011)
seejt det lyder bare for cool
sejt men det ikke så cool jeg ikke for mit abonoment til tiden!!!!
hej søger venner!!!!!!!!!!.........
jeg har den der historie på blad har arvet det af min store bror
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Anders går ikke så meget op i mode - læs her om hvorfor han går i matrostøj

  • Hver en krog og hver en bro ved Andebys bredder er besat når fiskerisæsonen går ind.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk