Annonce:
Annonce:
Hiv ohøj og en hel flaske Bobblesquash!

Hiv ohøj og en hel flaske Bobblesquash!

Der er sørøvertema i ugens Anders And & Co!

I denne uge kan du få lov at gå planken ud i selskab med Anders, onkel Joakim, Max Måge, Knahrvorn, Hexia de Trick, Sorteper og ikke mindst Mickey og Fedtmule! Der er sørøvertema og bladet byder på flere sørøverhistorier.

Ugens historier:
Vi begynder i Andeby, hvor en sørøverfestival indtager byen! I sin iver for at hjælpe borgmesteren med festivalen, kommer Anders ud for en række mindre heldige omstændigheder, der bestemt ikke er til nogen hjælp for nogen! "Piraterne kommer" er en fin fortælling af Sune Troelstrup med Anders i den uheldige hovedrolle!

"I sjov i cirkus" kommer den uvorne Max Måge i konflikt med loven, da han bevæger sig ind på forbudt område! I flugt fra lovens lange arm ender Max i cirkus, og det samme gælder hans ihærdige forfølger!

Anders og Knahrvorn har begge fået hund! De to kamphaner kan naturligvis ikke dy sig for at konkurrere om, hvis hund der er bedst. Men hundene vil det helt anderledes i "To hunde," og Anders og Knarhvorn må derfor finde sig i lidt af hvert!

"Da Hexia vandt" er en dyster og mørk fortælling om Andebys skæbne efter af Hexia har franarret onkel Joakim lykkemønten. Hvad der sker skal vi ikke afsløre her, men der er lagt op til spænding og trolddom i lange baner i denne historie af Olaf Moriarty Solstrand og Noel van Horn!

Den sidste historie i bladet i denne omgang er sidste del af den nervepirrende "Sørøverne i Tabascobugten!" Mickey og Fedtmule havde fået den fantastiske idé at genskabe idyllen og hyggen i Tabascobugten ved at afholde en sørøverfestival! Men ud af havgusen dukker banditten Sorteper op og spolerer idyllen godt og grundigt. Han og hans kumpaner tager Mickey og Fedtmule til fange, og plyndrer de sagesløse gæster. Men det lykkes Mickey og Fedtmule at undslippe... midlertidigt... Mon de får lov at blive kølhalet elller skal de gå planken ud?

Få svaret i Anders And & Co. nr. 39, der er på gaden i dag.

Vi læses ved :-)

Se mere om samme emne:
1 Kommentarer
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk