Annonce:
Annonce:
Hjælp Anders And til at blive endnu bedre!

Hjælp Anders And til at blive endnu bedre!

Nu har du muligheden for at fortælle, hvad du synes om Anders And og vinde biografbilletter!

Hvad synes du egentlig om Anders And? Hvad kan du godt lide ved bladet? Hvad kan du ikke lide? Hvad savner du? Hvad vil du have mindre af? Hvad vil du have mere af? Det er vigtig, at du svarer så ærligt som muligt, for det er den eneste mulighed for, at vi både nu og i fremtiden kan lave verdens sejeste blad!

Når du deltager i læserundersøgelsen, har du samtidig muligheden for at være med i lodtrækningen om 5x2 biografbilletter.

Du finder undersøgelsen ved at klikke her!

11 Kommentarer
Rigtig fin undersøgelse! Det kunne måske være fedt, hvis der kom en lignende undersøgelse, men som var primært henvendt til spørgsmål omkring selve Vores Side, Andeby.dk - eller det kunne være intregreret i en stor spørgeskemaundersøgelse med både spørgsmål om Anders And & Co., andre udgivelser og Andeby.dk.
Har deltaget, kunne godt tænke mig flere Don Rosa historier.
Jeg kunne godt tænke mig flere Don Rosa og Carl Barks historier. Jeg synes at jeres blad er lidt for dyrt 28'95kr. Jeg kunne godt tænke mig at Marco Rotas historie. Nu går den vilde æggejagt kom med i påskenummeret. Jeg synes at det er irriterende hvis der nu står på forsiden Fare skurkene indtager Andeby. Og at der så er et billede af Joakim von and der flygter fra Sorteslyngel, bjørnebanden, hexia de trix, og sorte per, og så regner man jo med at skurkene slår sig sammen for at indtage andeby og så er der bare nogle små skuffende historier uden noget med at skurkene slår sig sammen og indtager Andeby. Jeg hader Byron Ericson og Noel Van Horns historier. Jeg kunne godt tænke mig flere Poul Murry historier som Fxe supermule. Jeg vil se mere til stålanden.
Så har jeg deltaget :D
I er igoistiske

buuuuuuúuuuuuh
Jeg har lige deltaget :D
Har også deltaget :D
Der er mange spørgsmål!!!!
10-10-2015 12:19 (Kommentar redigeret: 10-10-2015 12:19) · Svar
Så har jeg deltaget :D
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk