Annonce:
Annonce:
Hjælp! Skolestart!

Hjælp! Skolestart!

Mestre i pjæk! Få gode råd til, hvordan du pjækker!

Glæd dig til Anders And & Co. nr. 33, hvor du får et fedt spion-ur med som ugens gave samt gode råd til, hvordan du pjækker!

I ugens blad:

Ferien er forbi, og skolen kalder - også for Rip, Rap og Rup! Men de tre normalt så flittige dydsmønstre er ikke så meget for at vende tilbage til de støvede klasseværelser denne sommer! De har nemlig tænkt sig at slå rekorden i pjæk! En rekord, der holdes af en anden yderst velkendt and! Læs den sjove "Mestre i pjæk" i ugens blad!

Bjørne-banden er igen på spil i Andeby, og de har (meget mod hans vilje) allieret sig med Georg Gearløs, for at kunne lave den perfekte forbrydelse! Se om Bjørne-banden lykkes i deres forehavende med Georg på holdet i "Tvunget til kriminalitet"!

Fætter Guf er som bekendt ikke den store sportsmand (en lur er som regel mere tillokkende)! Alligevel bliver han sammen med den gamle tyr, Thor, og resten af gårdens dyr, på morsomste vis involveret i Andebyløbet! Vicar har tegnet "Ufrillig vinder" som er en dejlig skør historie, med både natur, dyr og sport.

Vi læses ved i AA&Co. nr. 33, der er på gaden i dag!

5 Kommentarer
fandt den på gaden
Pjæk pjæk ender dårliget
Læste den den dag den udkom
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk