Annonce:
Annonce:
Hjem til Jul!

Hjem til Jul!

I vores lille land er der heldigvis ikke flere dages rejse for at komme hjem til jul. Men alligevel er det tit et problem...

De sidste dage før jul opstår der gerne julehysteri og rejsekaos på tog- og busstationer, lufthavne og måske også i taxi-køerne. Alle vil hjem - NU! Så når sneen begynder at dale bliver der forsinkelser. Og når vinterstormen rigtig sætter ind og al trafik bliver indstillet er der mange der frygter at de ikke når hjem til jul. De skulle nok hellere have boet i Andeby.

Georg ville have løst problemet ret let ved hurtigt at have taget det salt frem som fjerner sne effektivt, og hvis det hastede vældig meget ville han have fløjet dig hjem i en af de mange underlige flyvende opfindelser han har fundet på. Anders og ungerne kunne sikkert have fragtet dig til døren med et hundespand og slæde. Og Hexia kunne have tryllet dig hjem, hvis altså hun var i julehumør, ellers kunne du i det mindste have fløjet med hende på kosten.

Hvem ville du have bedt om et lift hjem til jul og hvordan ville det have gået for sig?

Se mere om samme emne:
16 Kommentarer
Jeg ville hjælpe Bjørnebanden med at stjæle Von And's penge. Så ville købe min egen snescooter og køre hjem.
Jeg ville selvfølgelig køre i slæde med Anders And
[quote="nick9100"][quote="Frederik_Von_Andsen"]Lille Hjælper. Han kunne bede Georg Gearløs opfinde en smart tank til mig, og bede Hærens Operative Kommando om at gøre gaderne frie til mig. Eller så kunne Lille Hjælper bare give mig en billet til bussen.. hallo er du dum eller hvad !!!Ja. Det er sådan, vi er på andeby. Ikke særlig kloge... Vi er dog søde ved hinanden, men det har du nok aldrig hørt om.
Julemanden selfølgelig!! XD
Det ville være Sakin
[quote="Frederik_Von_Andsen"]Lille Hjælper. Han kunne bede Georg Gearløs opfinde en smart tank til mig, og bede Hærens Operative Kommando om at gøre gaderne frie til mig. Eller så kunne Lille Hjælper bare give mig en billet til bussen.. hallo er du dum eller hvad !!!
selfølig mig selv ikke jeg kan finde på hvad som helst for jeg har Georg Gearløs hjerne :)
[quote="albe2144"]harry potter kunne lære mig at transferer----
Eller Georg Gearløs ;)
harry potter kunne lære mig at transferer
Anders And! Hans 313'er kommer kørende og så spørger jeg om jeg må få et lift! Jeg siger at jeg bor i Andeby. Det ta'r ganske vist ret lang tid da den går i stå konstant og Anders bli'r hamrende gal, men jeg får da både set pengetanken og statuen af Kornelius blisand. Hvordan jeg så kommer hjem fra Andeby bliver en lidt større udfordring.....Måske Hexia kunne trylle en hundeslæde frem til mig!
HVORDAN FÅR JEG AKR?
onkel joakim. jeg skal sikkert betale benzin men han er min største fan
han er den bedste
Jeg ville ringe til julemanden og bede ham om at tage mig med hjem på vejen! :D
Lille Hjælper. Han kunne bede Georg Gearløs opfinde en smart tank til mig, og bede Hærens Operative Kommando om at gøre gaderne frie til mig. Eller så kunne Lille Hjælper bare give mig en billet til bussen..
Det ved jeg ikke
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk