Annonce:
Annonce:
Højbens mørke hemmelighed

Højbens mørke hemmelighed

Alle har åbenbart én

1 2 Næste »

Fætter Højbens utrolige held, bringer ham alt, hvad han har brug for, og han gyser bare ved tanken om at skulle arbejde for føden. Men hjemme i et pengeskab skjuler han en dyb hemmelighed, og han vil gøre alt for at ingen skal afsløre den.

Højben har aldrig lagt skjult på, at han afskyr at arbejde. "Arbejde" sagde han en gang til Anders. "Hvad får du ud af det, fætter, andet end vabler og ondt i ryggen?" Højben afskyr arbejde så meget, at han ikke en gang bruger sit held så meget som han kunne. "Vil jeg have en million, holder jeg bare min hat frem - og vips, er den fuld af penge!" og han fortsætter, "men så skal jeg ønske det meget stærkt, og det er jo også en slags arbejde!".

Og heldigvis behøver Højben ikke at arbejde, han får alt hvad han behøver helt gratis. Efter en spadseretur i nabolaget kan han godt komme hjem med en snes æg, et brød, en lammesteg med sovs og kartofler, en æblekage, en flaske fløde og en kængurustylte.

Højbens held har længe været et omdiskuteret emne i Andeby. Hvor får han det fra? I 1952 spekulerede Anders, Joakim om ungerne på om løsningen kunne være at Højben havde en mystisk lykketing, som bragte han held. Det var der, at de opdagede at Højben havde et pengeskab, og at han var mægtig hemmelighedsfuld om, hvad skabet gemte. Kunne pengeskabet indeholde en hemmelighed, der gør Højben så meget heldigere end alle andre?


Svaret får du på næste side!
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
21 Kommentarer
Har læst historien i anders and bladet
Elessa
forstod ikke en bid
PJ0
Hehe, jeg har lige læst denne historie - den var meget god!
Enig :D
Jeg har læst begge historier.
forstod ikke en prik?
Hehe, jeg har lige læst denne historie - den var meget god!
Annonce:
15
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk