Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Hørt om svenskere og nordmænd i isfiskeri-konkurre
Hørt om svenskere og nordmænd i isfiskeri-konkurrence?

Hørt om svenskere og nordmænd i isfiskeri-konkurrence?

Her kan du læse de udvalgte vittigheder og komme af med dine latterlige vitser!

1 2 Næste »

Har du en vittighed på lager? Skriv dine latterlige vittigheder i kommentarfeltet nedenunder. Måske er det din vits der får hæder og ære næste gang!

Heheheher er ugens bedste vitser:

Nebbsen (fra Donald.no)
Det var svenskerne mod nordmændene i isfiskeri.
De begyndte, og nordmændene trak den ene fisk efter den anden fisk op, mens svenskerne ikke fik nogen. Efter et stykke tid blev svenskerne mistænksomme, og sendte en spion hen til den norske lejr. Snart kom han tilbage, og sagde: "De har lavet hul i isen!"

læren: Kan man se Gud?
eleverne: Nej
læren: Kan i mærke hved Gud?
eleverne: Nej
læren: Så findes Gud ikke
så siger lille lise: Kan du se din hjerne?
læren: Nej
Lise: kan du mærke din hjerne?
læren: Nej
Lise: Så findes din hjerne ikke.
Der var engang en pige, en dreng og en hund som skulle op at flyve. Da de var i luften smed pigen en flaske ud af vinduet. Drengen smed en mønt ud af vinduet og hunden smed en bombe ud af vinduet. Da de landede så de en lille dreng der stod og græd, så spurgte de ham om hvorfor han græd. så sagde han at det var fordi han fik en flaske i hovedet. Senere så de en lille pige som stod og græd, så spurgte de hende om hvorfor hun græd. Så sagde hun at det var fordi hun havde fået en mønt i øjet. Så så de en dreng som stod og grinede, og så spurgte de ham om hvorfor han stod og grinede. Til det svarede han: Fordi jeg slog en prut og så sprang skolen i luften!!!!
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
35 Kommentarer
Hvad kalder man en and der hænger på et søm? En Sømand.
katrine.stil du sjal min vits med blondinen og brunetten
faren: Per du skal op og i skole nu!

Per: far altså! skolen har jo åben hele dagen
hvorfor er blondine vitser altid så korte


for ellers kan brunetterne ikke forstå dem
hvad sagde skabet til skuffen?


lad være med at skabe dig, du skuffer mig
Den nyeskoleelev spurgte sin ven Knud som gik ned briller:Er du nersynet eler fjernsynet
2 muffins sad i en ovn. Så sagde den ene: "Orv der er godt nok varmt herinde." Så sagde den anden: "Arg en talende muffin!"
Hvad går og går men kommer ingen vejne?
En blondine i en svingdør.
Der var engang en nordmand, en dansker og en svensker der var strandet på en øde ø. Så prøvede danskeren at svømme ind mod land, men da han var 10 meter ude blev han træt og vente om. Så prøvede svenskeren, han kom 20 meter ud, men så blev han træt og vente om. Så prøvede nordmanden, men da han kom til halvvejen blev han træt og vente om...
hvorfor tager århusianerne døren
af når de skal på toilettet

svar: fordi så er der ingen der
kikker ind ad nøgle hul
wuhu det er anden uge i streg en af mine vitser er med
HahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahihohehihohahiheHahahihahiho
Doktor Doktor jeg har brug for briller.
- Ja, den tanke fik jeg også da du gik gik ind i døren.
Hvorfor læser Århusianerne avisen på hovedet?

Svar: Så bliver AGF et tophold.
Læren til lille Per: hvor mange bogstaver er der i alfabetet?
lille Per: 9
læren: nej lille Per du ved godt at der er 28!
lille Per: nej der er 9!! a.l.f.a.b.e.t.e.t
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk