Annonce:
Annonce:
Hvad er årets bedste julegave?

Hvad er årets bedste julegave?

Juleaften i Andeby bragte både glæde og vrede. Andersine havde glædet sig til storstilet fejring og den længe ventede julegave fra Anders.

Men traditionen tro havde Anders ventet til sidste øjeblik med gaven i forventning om en julebonus fra Onkel Joakim, som selvsagt udeblev. Han prøvede at få hjælp fra ungerne, men de havde sparet deres stakkels småører sammen og købt en gave til Anders, så sparegrisen var tom. I et desperat forsøg på at få fat i nogle klejner til Andersines drømmegave, en super-moderne taske fra Dolle & Banana, gik Anders hen til margarinefabrikken for at tigge sig til et job. Tasken kostede over 2000 kroner, så udsigterne var dårlige. På grund af smørkrisen før jul gik margarinesalget som smurt og Anders var reddet, troede han. Desværre faldt Anders i søvn på nattevagten og margarinen tøede ud i hele fabrikken, videre ud i gaderne og gjorde den julekortagtige idyl i sneklædte Andeby om til et gyldent fedtbjerg af margarine. Andeby var i oprør og Anders blev sparket ud af margarinefabrikken og måtte snige sig på den første bus til Langtbortistan.

Andersine fik ikke sin drømmegave. Gjorde du? Hvad var den bedste julegave i år?

Du kan også lige give Anders et spark!

Se mere om samme emne:
64 Kommentarer
jeg fik Just Dance 3
En Nitendo 3DS
alle anders and ting i verden :D
En mobil og min xbox!!!:D
Jeg kan ikke rigtig vælge, men jeg er rigtig glad for den ramme jeg fik lavet til mit signerede Don Rosa print. Det har været umuligt at finde en ramme i dette format.
Den bedste jeg fik var Assassins Creed Revelations Animus Edition til PS3
En HTC wildfire s
En stor kuffert fyldt med gamle Anders And blade(:
Hov, glemte at jeg også fik et abonnement til jumbobøger! :b
En mobil!! XD
Men mangler stadig 5 gaver!! XD
Lego Pirates of the Caribbean The Black Pearl! :D
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk