Annonce:
Annonce:
Hvad er den bedste julegave DU har fået?

Hvad er den bedste julegave DU har fået?

Endelig er det snart juleaften og det store begaveri. Men hvad er den bedste gave du har fået?

Alle børn i alle aldre glæder sig til Disneys juleshow i TV, julemad og selvsagt gaverne. I Andeby går juleforberedelsen sin gang. Mickey pynter træet med lidt hjælp fra Pluto, Anders og ungerne tager sig en sneboldkamp og på Bedstemor And's gård bages der kager så det knager. Men hvad ønsker Andebyborgerne sig til jul? Anders vil selvsagt have et nyt arbejde, Joakim en indbrudssikker pengetank, ungerne vil måske have nye kælke og Andersine vil selvfølgelig have en glitrende stor ring.

Men hvad ønsker du dig? Hvad er den bedste gave du nogensinde har fået?

Se mere om samme emne:
57 Kommentarer
et spil til min ps3 og en film
jeg syntes alle gaver er gode der er feks nogle der siger ØV BLØD PAKKE eller
ØV DET SPIL ØNSKEDE JEG MIG IKKE, det er ligemeget at man får en gave man ikke bryder sig om man siger bare pænt tak for det betyder at der nogle der holder af en, ik det er jule glæde. god jul og godt nytår
[quote="gabler"]den bedste gave jeg har fået er vist...Arhj kan ikke rigtig vælge da alle de julegaver jeg har fået har været super gode og haer været glad for dem alle. Kan ikke vælge imeelem dem:)

Helt enig. Det er svært at vælge;-D
Vel alt med Anders and ;-)
Jeg ved ikke hvad min bedste julegave var, men hvis jeg skulle give en gave til en bestemt, så skulle det da være en myresluger til Onkel Joakim! Så kunne han tænke på noget andet end pengeslugere :-)
det er nok abonnement på Anders And og co.
eller en hund :D
den bedste gave jeg har fået er vist...Arhj kan ikke rigtig vælge da alle de julegaver jeg har fået har været super gode og haer været glad for dem alle. Kan ikke vælge imeelem dem:)
Min mobil, min Ipod og selvfølgelig det uendelige abonement på Anders And & Co.
min bedste gave var mine lillesøstre
Min bedste gave jeg har fået var nok det LEGO toy story 3 tog jeg fik i år 2010 men jeg hade gættet det fordi jeg kunne se storelvsen på den.
alt mit LEGO og ANDERS AND BADENE
Min WII og selfølgelig alle mine Anders and blade
En iPhone 4, Julen 2010
Den bedste gave jeg har fået er min trampolin! det er den bedste gave, man kan få!!! :)
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk