Annonce:
Annonce:

Hvad er det du glor på?

Det er det, jeg er ved at finde ud af!

Så er det tid til endnu en gang lørdagslatter! Læs de hylende morsomme vittigheder i billedgalleriet herover og skriv dine egne små guldkorn i kommentarfeltet. Næste uge udvælger vi endnu en portion vittigheder og de udvalgte bliver belønnet med et bonuspoint!!

Se mere om samme emne:
21 Kommentarer
Lilleper og hans far snakker om hvordan man levede i det gamle Kina! Faren:Dengang havde man jo ingen traktore! Lilleper: Det er da klart! Det hedder jo ikke "Traktor" på Kinesisk!
En schæferhund kommer ind på et telegrafkontor og dikterer: »Vov. Vov. Vov. Vov. Vov. Vov. Vov. Vov. Vov!«. Telegrafisten siger: »Her er kun ni ord. Du kan sende endnu et 'vov' for samme pris«. Hvortil hunden svarer: »Jamen, det vil jo overhovedet ikke give nogen mening«.
To amerikanere fra New Jersey er på jagt ude i skoven, da den ene pludselig falder om. Han trækker tilsyneladende ikke vejret, og hans øjne er helt glasagtige. Jagtkammeraten hiver sin mobiltelefon frem, ringer 112, og stammer: »Min kammerat er død. Hvad skal jeg gøre?«.
Telefonisten svarer: »Tag det helt roligt. Jeg skal nok hjælpe dig. Men først må vi være helt sikre på, at han er død«. Der bliver tavst i røret. Så lyder der et skud. Jægeren kommer tilbage på linjen og siger: »O.k., og hvad så?«.
To venner laver en konkurrence der går ud på hvor højt de kan løfte hinanden.
Den ene: Puh, du er tung! Hvad vejer du!
Den anden: Ved det ikke! Vægten går altid i stykker!
En englænder, en russer og en amerikaner praler for hinanden. Så siger englænderen: vi tog hjernen ud af en mand og tog en anden hjerne og puttede ind, og nu efter tre måneder søger han arbejde. Så siger russeren: vi gjorde det samme, og nu efter en måned er han kriger. Så siger amerikaneren: i er langt bagud! Vi satte en hjerneløs mand ind i det hvide hus, og nu søger halvdelen af befolkningen arbejde, og den anden halvdel er i krig.
Hvad er det der løber 1400 km i timen??...

- Andersine der har set at det er udsalg i Tøj og mode
Annonce:
113
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk