Annonce:
Annonce:
Har du et drømmejob?

Har du et drømmejob?

Anders hopper fra job til job for at finde sit!

Der er fokus på forskellige slags jobs i ugens blad!

Anders er kommet i en slags ufrivillig jobrotation! Efter adskillige katastrofer i sine tidligere jobs forsøger han sig nu som gadefejer! Og jobbet som gadefejer er måske mere noget for Anders! I hvert fald går han til opgaven fyldt med stor selvtillid efter at ungerne har givet ham en god lille peptalk! Ender gadefejerjobbet også i katastrofe, elller får Anders mon held til at holde på sit job denne gang? Få svaret i den sjove og underholdende historie Her kommer Anders med kost og spand af Lars Jensen og tegnet af Ferraris!

I Smagen af succes har Onkel Joakim problemer med at sælge sit jordnøddesmør! Alle konkurrenterne har fundet på smarte tilsætningsstoffer, der øger salget. Men onkel Joakim er gammeldags og foretrækker smagen af ren jordnød! Andersine får en god idé til, hvordan de kan booste salget og allierer sig derfor med smagseksperten Susse Smagsløgh. Og snart glider det hele i... ja, jordnøddesmør!

Andersine får besøg af boligmagasinet Snob & Bolig, og der venter folkene fra magasinet en uventet overraskelse! Læs historien Et bedre hjem og få styr på den nyeste mode inden for boligindretning!

Minnie har fået job som kurator for den Egyptiske samling på Andeby Museum. Museet har netop modtaget en samling af egyptiske skatte fra en udgravning i Egypten. Da Mickey og Fedtmule slår vejen forbi for at hilse på, er Minnie på mystisk vis blevet forvandlet til sten sammen med resten af ekspeditionens medlemmer! Hviler der mon en forbandelse over skattene fra Farao Skamses den andens grav? Få svaret i den spændende og mystiske historie Farao Skamses II af Jens Hansegård og tegnet af Joaquin!

    

Anders har fået job på onkel Joakims tv-station. Han er godt igang med at skyde genvej til stjernerne, for Anders har sat sig for at score en tv-aftale med den berømte vildmarksreporter Villy Vildnis! Men ikke alt er, som det ser ud til. For en masse skumle mænd lader til at være efter Villy Vildnis, og da Guld-Iver Flintesten også dukker op på scenen, lugter det hele lige pludselig langt væk af alt andet end friske blomster. Hvad mon der er på færde? Få svaret i anden og sidste del af Skurken fra vildmarken!

Alt dette og meget mere får du i Anders And & Co. nr. 41, der er på gaden i dag!

Vi læses ved!

Se mere om samme emne:
4 Kommentarer
Jeg tror nok det må være drillepinden fra den 11 dimension som har forstenet Minnie
Jeg vil være forfatter som stor.
Den første historie er den fedeste:D
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk