Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Hvad kaldes en meget snakkende person, som er 2 me

Hvad kaldes en meget snakkende person, som er 2 meter og 10 cm høj?

En højtaler

Så er det tid til ugens grin! Se billederne herover igennem og læs ugens aller mest latterlige vittigheder!

Vi vil stadig meget gerne have vittigheder af jer, derfor håber vi du skynder dig med at skrive din bedste vittighed i kommentarfeltet! 

HUSK at vi nu giver Akr for de udvalgte vittigheder, der kommer med i den ugentlige lørdagslatter!

Se mere om samme emne:
246 Kommentarer
Ib:øh Bo? Hvorfår vasker du under bilen? Der er jo ingen der ser under bilen. Bo:Jo med min kørsel er der nogle der skal se under bilen.
Din mor er så fed at ALLE din mor jokes handler om hende!
Hvad kalder man en blondine med 2 hjerneceller?

– Gravid!
24-04-2015 16:44 (Kommentar redigeret: 24-04-2015 16:44) · Svar
Hvad klikkede århusianeren på, da han skulle have vasket sin limousine?

- Lang vask
hvad for man vis man plusser nogle morderer plus nogle morderersvar:en masmorder
hvilke streger kan hverken skrives eller tegnessvar: drengestreger!
hvorfor gik skelettet over vejensvar: han skulle i body shop
Hvilken slags maling skal man bruge når man skal male et hjul hvidt?

Svar: Dækmaling
Justin bieber stod midt på fortovet med ild i sig så kom en mand forbi med et glas vand "give me that water!" Råbte Justin så gav manden vandet til en anden person som så sagde "hos much Will you pay for it?" Så tog Justin vandet ud af hånden og drak det 😛😝😜
hvad sagde bien da den kiggede sig i spejlet

svar hej ib
En ung kunstner viser en soldat sit værk. "Det ser måske ikke ud af meget men det bliver en formue værd når jeg er død" Soldaten finder sit gevær frem.
Hørt i ølbaren: "Hvor ville jeg gerne være en fisk"

"Hvorfor det?"

"Fisk har altid sådan nogle våde aftener!"
Læreren: I matematik skal I have en matematik-quiz og det er tilladt at regne.

Eleverne: Hvordan skulle man ellers regne den ud?
Der var engang en mand der fik et hus. Men manden vidste ikke hvad huset skulle hedde. Så derfor sagde han at det første han siger skal hans hus hedde. Manden gik sig en tur i skoven og så faldt han over en træstub og sagde RØVHUL. Så derfor hedder hans hus røvhul. Efter noget tid fik han en hund. Manden vidste ikke hvad hans hund skulle hedde så derfor sagde han det første han siger skal hans hund hedde. Manden gik sig en tur i skoven og faldt over en sten og han sagde ****** Så derfor hedder hans hund ****** Efter noget tid fik manden sig en kone og han vidste heller ikke hvad hun skulle hedde. Så derfor sagde han at det første han siger skal hans kone hedde. Manden gik ned af en trappe og faldt og sagde HJERNE så derfor hedder hans kone hjerne. Efter lidt tid ringer han til politiet. Han sagde POLITI POLITI jeg kan ikke finde min ***** og jeg har ledt i hele mit røvhul. Så sagde politiet til manden sig mig hvor er din hjerne blevet af? Den er bare ude og købe ind til aftensmad!!!
21-02-2015 21:00 (Kommentar redigeret: 21-02-2015 21:01) · Svar
der var en gang en mand der fik et hus. manden viste ikke hvad huset skulle hedde så manden sagde at det første han sage skulle huset hedde. manden gik sig en tur i skoven og faldt over en træstub og sagde røvhul så derfor hedder manden hus røvhul. efter noget tid fik han en hund men han viste ikke hvad hunden skulle hedde. så sagde han det første jeg siger skal min hund hedde. så gik han en tur i skoven og faldt over en sten og så sagde manden **** og derfor hedder handes hund ***** efter noget tid fik han en kone. han vidste heller ikke hvad sin kone skulle hedde så sagde han at det første han sage skulle hans kone hedde og så gik manden ned ad en trappe og faldt og så sagde manden hjerne så derfor hedder hans kone hjerne. en dag ringede manden til politiet og sagde politi politi!!! jeg kan ikke finde min **** og jeg har ledt i hele mit røvhul! så sagde politiet til manden sig mig hvor er din hjerne henne? så sagde manden til politiet den er ude at købe ind til aftens mad...
Annonce:
22
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk