Annonce:
Annonce:
Hvad skal du lave i efterårsferien?

Hvad skal du lave i efterårsferien?

Her er fem gode bud på, hvad du kan bruge din ferie på!

Sommeren er gået på hæld, og dagene er blevet kortere og koldere! Men der er skam også positive ting ved efteråret! For eksempel byder efteråret på en hel uges efterårsferie, hvis du er skoleelev! Det er jo meget rart! Derudover er efteråret jo også en særdeles smuk årstid, hvor naturen skifter til de flotteste farver!

Her har du fem bud på, hvad du kan lave i efterårsferien:

1. Kastanjetid!

En kastanje er næsten som naturens svar på et Kinderæg. Der er både en overraskelse og noget, man kan lege med. Og så er den økologisk og fremstillet i 100 procent genbrugsmaterialer. Så hop udenfor og saml kastanjer i din ferie! Men husk lidt varmt tøj, så du ikker starter ferien men en forkølelse!

2. Halloween i Tivoli!

Tivoli åbner for sin 11. sæson af Halloween, og det er spændende ting, som Tivoli har fundet frem til denne (u)hyggelige tradition. En tradition der meget hurtigt har taget Danmark med storm. Tivoli har åbent for Halloween indtil den 1. november 2016. Læs mere her!

3. Badeland på budget!

Er du ikke så meget til udendørsaktiviteter, kan du faktisk snyde dig til lidt feriestemning indenfor for ganske få penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.

4. Fart over feltet med Findveji

GEOCAHING! En ny dille er over os. Geocaching får modspil af orienteringsløb med findveji.dk! Takket være en ny hjemmeside, kan I downloade et kort til et O-løb i en skov nær jer. Kortet indeholder alle de oplysninger I har brug for, så I kan finde vej og få pulsen op sammen. Let og ligetil. Læs mere her!

5. Hygge i hjemmebiografen!

Elsker I også at se film? En biograftur kan nemt blive dyr, og det er ærlig talt også smadderhyggeligt at flade ud derhjemme med en dejlig film sammen med hele familien. Det kan I gøre, uden det koster jer en krone. Filmen får I fra biblioteket, og der er nok at vælge mellem! Gå ind på Filmstriben.dk og lån en film til efteråret!

Der er naturligvis masser af andre fede og spændende ting, man kan bruge efterårsferien på!

Hvad skal du lave i efterårsferien?

Fortæl, i kommentarfeltet nedenfor!

 

Se mere om samme emne:
25 Kommentarer
Jeg skal ikke så meget i efterårsferien. Jeg skal bare H.Y.G.G.E. mig med min familie og måske se en film på Netflix.
Jeg skal bare s.l.a.p.p.e helt af. Tage det stille og roligt. Og bare nyde det :D
05-10-2015 15:29 (Kommentar redigeret: 05-10-2015 15:31) · Svar
Det er ikke efterårsferie så jeg tænker jeg bare laver det i juleferien! (det er nu)
Får min fætter på besøg og skal til træning 4 andre dage
4 - God ide. Har selv prøvet det, men jeg skal til Barcelona.
lørdag venner på besøg- søndag på klubben- mandag i fisketorvet og i bio- tirsdag på klub -onsdag fantasiland -torsdag bio igen- fredag hygge med familien- lørdag hygge med familien- søndag på skovtur.
Jeg skal bare hygge med familien.
Lige for tiden er jeg i Singapore
I morgen skal jeg holde fest for min plejemor. Søndag måske i bio med en veninde, også torsdag til søndag tager jeg til Betlin :)
Annonce:
426
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk