Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Hvad synes DU er det aller, aller, aller bedste ve
Hvad synes DU er det aller, aller, aller bedste ved Juleaften?

Hvad synes DU er det aller, aller, aller bedste ved Juleaften?

Noen glæder sig til anden, andre til risalamande, mens mange bedst kan lide julefilmene i TV og de fleste synes om gaver.

Hvert år omkring denne tid er juleforberedelserne både herhjemme og i Andeby i fuld sving. Gaver og julesange, husvask og tøjvask, bagning af kager og andre sager. Hele december er jul, jul og atter jul. Så når endelig den store aften kommer er kroppen skrubbet skinnende ren så panden glinser, mens pakkerne hviler lidt før det store indtog af spændte, søde børn. Fra køkkenet kommer dejlige dufte af julemad og fra stuen høres skingrende julesang på alle TV-kanaler. Nogen glæder sig til manden med den røde hue og skægget kommer ned gennem skorstenen. Mens andre glæder sig til det der gemmer sig under juletræet.

Hvad synes du er det aller, aller, aller bedste ved Juleaften?

Se mere om samme emne:
63 Kommentarer
det er famillien og dem dejlige mad
At være sammen med familien helt klart!
Faktisk så synes jeg det beste er juleaftensdag! Gå og tulle rundt med en pakke der ikke er sat til og fra-kort på, se om der en god julefilm i fjernsynet. Sidde og spise konfekt eller brunkager. Tage sig en ******** Når vi kommer til aften, er det bedste at se når nogen pakker gaver op, se hvad de får, og fra hvem. Og så er det jo også lidt sjovt hvad man selv får ;D
Traditionerne... Juletræet, gaverne, hyggen! :D
Ja det hele:) Men jeg elsker især julen fordi det er min fødselsdag:D
MADEN !!!! ingen tvivl
hygge med familien;-)
Traditionerne !
Danse om et juletre.
Hygge. og danse om jule tre.
Alt er simpelthen så hyggeligt! Jeg elsker at gå og kigge, om aftenen når de andre er i køkkenet, på til og fra kortene på pakkerne under træet, om det er de store der er til mig :-)
Alt ved juleaften er godt :)
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk