Annonce:
Annonce:
Hvad vil du have, at vi skriver om?

Hvad vil du have, at vi skriver om?

Nu kan du være med til at bestemme, hvad artiklerne på Andeby.dk handler om

Hver eneste dag på Andeby.dk har vi nye artikler ude. Vi på redaktionen forsøger, så godt vi kan at lave godt og underholdende indhold for vore kære medlemmer. 

Nu vil vi gerne have jer mere på banen og høre, hvad I synes, vi skal skrive om. Hvad vil du have mere af? Er der noget, du ikke kan lide? Eller er der noget helt nyt, du synes, vi skal skrive om?

Skriv din mening i kommentarfeltet nedenunder!

79 Kommentarer
admin Tak for alle jeres svar - kom gerne med flere :)
Hej alle der arbejder på Anders and blade! Jeg vil gerne have i skriver om mange ting men først til noget andet. Jeg ELSKER Anders and jeg har haft abonnement i RIGTIG, RIGTIG, RIGTIG lang tid. Jeg lærte at læse med Anders and. Jeg har både haft Anders and junior, Anders and & co (det har jeg stadig) og jumbo abonnement (det har jeg også stadig)❤️Og jeg ønsker mig temabøger! Tusind tak for alt! Og nu til det andet I Anders and & co: flere quizzer flere "her er dit liv, Joakim" flere tester mere legetøj i bladene (jeg har abonnement, og jeg har kun prøvet en gang at få legetøj med i bladet) flere fætter højben og Anders and historier og MEGET, MEGET andet! Fra Johanna 9 år (en meget taknemmelig Anders and fan)
13-06-2021 11:58 (Kommentar redigeret: 13-06-2021 11:58) · Svar
jeg vil have at i skriver om anders and i andebrohallen(nørrebrohallen)
jeg kan godt lide fætter vims prøv at lave flere historier med ham. Jeg kan også godt lide svinesen svarer. det er syndt at det ikke er der mere
Jeg vil gerne have at i lavede nogen flere Quizer hvor man blev nogen fra Andeby🙂
Fun_PV_Duck
clubpenguin
Hej Admin og resten af redaktionen på Andeby.dk

Jeg vil enormt gerne fortælle, hvad jeg ønsker på siden. Det handler hverken om tilføjelser eller nye konkurrencer eller lignende, både fordi det handler om artiklerne men også fordi, at der er masser af ting at finde på uden at gøre det store.

Noget sf det jeg ønsker mig mere af er quizzer med Andeby eller Disney i det hele taget. Det skal ikke være dem, hvor man skal huske svaret, men hvor man trykker på svaret og kommer videre til næste. Jeg ønsker derudover, at I skriver lidt mere om Disneys univers, da Andeby er en stor del af Disneys verden. Jeg ved godt, at Andeby.dk er eget af Egmont Kids Media Nordic A/S som også går ind under Egmont, men jeg savner stadig lidt Disney magi over siden. Desuden ville det være enormt fedt, hvis I reklamerede for nye produkter, når I udgiver dem. Sidste gang I udgav en bog om Anders And, nåede jeg at skrive om den på Andeby.dk inden I selv gjor.de. Nu kommer der en Grønspætte bog på torsdag, som I reklamere med i Anders And & Co. nr. 41 fra på torsdag. Hvis jeg nu ikke fik bladet, så ville jeg ikke vide, at bogen kom på torsdag samme dag.

Jeg vil også gerne, som jeg håber på kan give lidt aktivitet, have nogle artikler der indeholder spørgsmål. Med det mener jeg, at I laver en artikel med nogle spørgsmål, som os medlemmer kan diskutere. Spørgsmålene kunne lyde på "Hvor god tror du, at den kommende DuckTales er?", "Hvor sandsynligt er det, at Hexie de Trick nogensinde vil få fat i Joakims lykkemønt?" - gerne nogle spørgsmål hvor man skal tænke sig væk fra historierne og ind i universet. Selvom vi har set utallige gange, at Hexia får fat i mønten og er tæt på, så lykkedes det aldrig hende. Men hvordan vil Andeby se ud om 50 år, 100 år eller måske bare 5 år. Vil Guld-Iver Flintesten have overtaget alle Joakims penge, eller vil Rip, Rap og Rup nogensinde komme tilbage til sine forældre. Nogle realistiske spørgsmål, men samtidig nogle man skal tænke over og forudse. Vi ved jo alle sammen godt, at tingene aldrig vil ske.

Det var som sådan egentligt det sidste, selvom jeg havde en ting mere som jeg har glemt lige nu, men i hvert fald jeg har beskrevet nogle af tingene. Jeg siger ikke, at jeres artikler er dårlige, på ingen måde. Men nogle af dem kan hurtigt blive for ensformet. Håber I kan bruge noget af det :)
Helt enig! Jeg synes specielt at diskussioner er en god ide
Jeg synes i skal lave quizzer om Anders familie
helt klart hurlumhej og spørg svinessen det ville også være dejligt at i sætter quizzer ind i hovedbrud igen (bl.a som andeby-quizzen)

Foxy-the-pirate
Jeg synes i skal skrive om Five nights at Freddy's
Foxy-the-pirate
Jeg synes i skal skrive om Five nights at Freddy's
dumt
Jeg synes i skal skrive om Five nights at Freddy's
Juliesøgrengade
Jeg savner Spørg Svinesen og hurlumhej.

Det kunne være sjovt med historer om Andeby fortid
Yes det samme her😜
Hvad med Mere Historier af Den mexikanske Stålanden hvor Han har en hjælper ved Navn Globus 😊
Jeg savner virkeligt nogle flere historier fra de store mestre som carl barks og don rosa dem syntes jeg næsten aldrig kommer
Jeg kunne godt tænke mig at læse om Bror-kanin igen, jeg har ikke læst om ham i flere år😁
Sådan hvor man ser at Rip,Rap,og Rup er blevet voksne
De striber kunne hedde "Voksenliv Rip, Rap og Rup"
jeg vil skrive om skandale på æge lager alle æg i anby opkøbt af en skør rigamnd. skandale for byens bager. bager jensen siger ti æg i kagen er bedre en 2493 i penge tanken
Annonce:
136
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk