Annonce:
Annonce:
Hvad vil du have, at vi skriver om?

Hvad vil du have, at vi skriver om?

Nu kan du være med til at bestemme, hvad artiklerne på Andeby.dk handler om

Hver eneste dag på Andeby.dk har vi nye artikler ude. Vi på redaktionen forsøger, så godt vi kan at lave godt og underholdende indhold for vore kære medlemmer. 

Nu vil vi gerne have jer mere på banen og høre, hvad I synes, vi skal skrive om. Hvad vil du have mere af? Er der noget, du ikke kan lide? Eller er der noget helt nyt, du synes, vi skal skrive om?

Skriv din mening i kommentarfeltet nedenunder!

79 Kommentarer
mere om gyldne gulda, og om joakims fortid, det er klart noget af det sjove. det er også altid godt med hurlumhej, og hvordan man kommer med i bladet, og selvfølgelig lige en sjov historie om fedtmule!!! hvis der kunne være noget, fra da anders var lille, ville det også være mega skægt!

du gådeste skal jo selvfølgelig være med, men kunne de ikke blive lidt svæere??
Lav Hurlumhej igen!!!!!!!!!!!!!!!!

Eller lav en historie hvor Anders holder familiefest!!!!!!!!!!!!!

Eller hvor Anders vinder over Højben!!!!!!!!!!!!!!!!
enig med<span class="ui-user-alias"> Hyancint</span> det kunne værre fedt og jeg syntes det kunne værre fedt med nogle historier om hvordan ungerne kom hjem til anders.
BRUGERVELEDNING TIL ANDEBY.DK OG OG NOGET DER HEDDER ANDEBY FILM HVOR MAN KAN SE OG LAVE FILM HVOR MAN KAN HAVE SINE VENNER MED I
jeg syndes det ville være fedt, hvis i havde et ekstra hæfte om højben. Hvor han blev født og om moderen og faderen og info om ham: og så selfølgelig historier :D
I kunne skrive en historie hvor Della And kommer på besøg for at få ungerne tilbage og så skal Anders prøve at redde dem :)
Det ville være fedt
Jeg synes det ville være fedt hvis i lavede flere artikler om hvordan Andeby.dk fungerer, f.eks ligesom artiklen der handler om hvordan man får Andebykroner. Det kan også være hvordan man får bonuspoint, hvad du skal gøre for at komme med i bladet osv.

Mvh. Superstian - Stålandens heltemakker
Fedt hvis i nu kunne lave nogle flere historier om Højben og hans held :D
det kunne være fedt vis i kunne få det gamle 313 kapløp tilbage igen
men skive om dyr
Enig med Rap and! Hurlumhej!
Info om gulda glimmers forhold med joakim von and
fakta om ænderne og Andeby
Annonce:
136
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk