Annonce:
Annonce:

Hvad viste røntgenbilledet af mit hoved?

Ingenting!

Er du klar til ugens latterligste vittigheder? Hold på hat og briller, det er tid til ugens grin! Se billederne herover igennem og læs ugens vittigheder!

Vi vil stadig meget gerne have vittigheder af der, derfor håber vi du skynder dig med at skrive din bedste vittighed i kommentarfeltet!

Vi giver de udvalgte en fin gave på deres væg!

Se mere om samme emne:
26 Kommentarer
Hvad får man hvis man krydser en regnorm med en elefant?

Svar: Et stort hul i haven!
En blondine kom ind i en butik og sagde "Jeg vil gerne købe den der mikrobølgeovn!" Butikschefen "Vi sælger ikke ting til blondiner!" Senere kom blondinen ind med en sort paryk og sagde "Jeg vil gerne købe den der mikrobølgeovn!" Butikschefen "Vi sælger ikke ting til blondiner!" Blondinen "Hvordan ved du at jeg er en blondine nu når jeg har sort paryk på!?" Butikschefen "Du peger på den samme hammer!"
Tre mænd så at der var et skilt højt oppe på en bakke. Den ene mand gik op og så og kom ned igen. Den anden mand spurgte ´Hvad stod der?` Den ene ´Gå selv op og kig` Da den anden mand kom ned spurgte den tredje ´Hvad stod der på skiltet` Den anden ´Gå selv op og kig` Den trejde mand læste skiltet.

Hvad stod der på skiltet?

Svar: Gå selv op og kig!
-Hvordan for man en elefant ind i en bil?

-man åbner bilen

-hvordan for man en giraf ind i en bil?

-man tager elefanten ud og sætter giraffen ind
En Dansker en Svensker og en Tysker var på vej til Kina. Danskeren kastede en pære ud af vinduet til flyveren og Svenskeren kastede et æble ud af vinduet og tyskeren kastede en bombe ud af vinduet. Nede på Jorden var der 3 mænd som der blev spurgt om ´Hvorfår græder du` Den ene mand ´Jeg fik en pære i hovedet!`.´Hvorfår græder du?` Den anden mand ´Jeg fik et æble i hovedet!`´ Hvorfor griner du?` Den anden mand ´Fordi jeg slog en prut og min nabos hus sprang i luften!`
To mænd konkurerede om hvem der kunne komme hurtigst så muligt ned fra Eiffeltårnet. Den ene skulle komme ned fra en ellevator og den anden skulle springe. Hvem kom først ned på jorden?

Svar: Adam og Eva!
En isbjørn kom ind på en bar og bartenderen sagde ´Hey! Vi har en drink der hedder det samme som dig!` Det gav et ryst i isbjørnen så isbjørnen sagde ´Har i en drink der hedder Allan?!`
Hvad gør du hvis du er omringet af en elefant og slange og en jaguar og kun har et skud i sin riffel?

Pifter slangen skyder elefanten og kører væk i jauaren.
Hvad sagde det ene sandkorn til det andet

Svar: ´Vi er omringet`
Hvad er det der kommer op med 200 km i timen?

Svar: En muldvarp på motorcykel
anders: Ærligt talt, pus hvorfor gå i Operaen, når vi ligeså godt kan se det i tv'et?

pus: det er ikke det samme!

anders: vi kan jo se puplikum og cenen!

pus: ja men de kan ikke se mig...
er det godt eller dårligt at være en spade, hvis man har hovedet i jorden?
-Hvad får mulvarpen bøder for?

-At grave i privat jord
Hvad kan danskere som svenskere ikke kan?

- Dyrke radiser i national farver.
To blondiner diskuterer en opskrift. - Hvad er der galt, spørger den ene. - Der står at jeg skal på pande, men det bliver ved med at løbe ned af i øjnene på mig.
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk